Agrarische sector en landbouw

Kennis

De oorsprong van de familie van ’t Hof ligt in de polder. Opgeroeid tussen landbouw en veeteelt en van oorsprong zelf een veeteelt bedrijf, ligt daar al vroeg de basis en kennis voor wat er in de agrarische sector en landbouw zich afspeelt. Zo is er al enkele kennis op het gebied van de melkveehouderij, pluimveehouders en landbouwers. Daarnaast is er ook een link met de machines die gebruik worden in de grondverzet tak en de agrarische sector en landbouw. Dit betreft vooral de wiellader die ingezet word voor het werk op de kuil tot en met de mobiele graafmachine voor al het bijwerk.

De machines

Vanuit ons leveringsprogramma kunnen we in de agrarische sector en landbouw juist wat betekenen. Zo zijn daar de “kleine” verreikers van Ausa, deze vertegenwoordigen al een stevige naam in de agrarische sector en landbouw wereldwijd. De Ausa Compacte Verreikers. Mooie kleine compacte machines voor in de kleine ruimte die zowel als shovel als verreiker een waardevolle aanvulling zijn in de agrarische sector en landbouw. En op de meeste boerderijen loopt ook wel een vorkheftruck, hier hebben we ook een mooi compleet programma voor u. Daarnaast kunt u met DitOil zorgen voor meer zekerheid aan uw machinepark en kunt u kwa onderhoud ook de nodige kosten besparen.

Buiten al dit machine geweld hebben we ook oplossingen voor het gebruik van warm en koud water hogedruk reinigers en hebben we een pakket veegmachines om het geheel schoon te houden. Dit geld ook voor alle producten en middelen die hierbij komen kijken voor een blinkend resultaat. Wij zijn uw machine leverancier voor de agrarische sector en landbouw.

Diensten

Binnen onze dienstverlening kunnen we kwa service en onderhoud zeker wat betekenen voor agrarische sector en landbouw. Onze jongens zijn al gewend voor dag en douw op te staan en buiten reguliere werktijden onze service te kunnen verlenen. Ook op het gebied van constructie werken willen we graag met u mee denken, zijn het aanpassingen aan uw stallen? Moet er constructief iets aangepast worden voor de juiste werking van een van uw machines? Laat het ons weten en we komen samen tot een betaalbare oplossing. Ook voor de diensten in de agrarische sector en landbouw kunt u bij ons terecht.

Gebruikte machines in de agrarische sector en landbouw

We kunnen ons heel goed voorstellen dat er machines draaien in de agrarische sector en landbouw we niet buiten kunnen, maar kwa aanschaf en inzetbaarheid minder efficiënt zijn. We zien ook dat deze het langst op de boerderij draaien en werkende gehouden worden. Er komt dan meestal een tijd dat de machines kwa reparatie en onderhoud het niet meer waard zijn. Van ’t Hof bied u hierin een aantal oplossingen. We kunnen u een nieuwe aanbieden voor koop, lease of huur. We bekijken uw eigen machine en bieden een totaal revisie aan, of we kijken naar uw wensen en zoeken voor u een mooie jong gebruikte machine die voor ook weer jaren inzet plezier kan zorgen.

 

U ziet, de mogelijkheden zijn legio en we denken graag met u mee, belt u ons vandaag nog zodat we hierin wat voor u kunnen betekenen?