De Ausa compacte verreiker

Ausa compacte verreikers (Taurulift) zijn compacte verreiker die multifunctioneel zijn om bijvoorbeeld in te zetten in compacte ruimtes. En speciaal ontwikkeld voor efficiënt en veilig laad en loswerk, ook op oneven terrein. Bovendien is hij door zijn multifunctionaliteit uit te rusten voor verschillende werkzaamheden. Daardoor wordt de Ausa Compacte Verreiker een allround machine die zich voor veehouder, straatmaker en hovenier zich zal bewijzen.

De compactheid

De Ausa Compacte Verreiker is compact weten te houden door de zijdelinks aangebrachte mast. Daarnaast zit de motor achterin en door een laag eigengewicht is er een geringe bodemdruk waardoor de machine zich ook op losse ondergrond goed kan functioneren. Daarnaast beschikt deze machine vierwiel aandrijving. Het dynamische van deze machine komt mede tot zijn recht door de gepatenteerde twee / vierwielschakeling in combinatie met de hydrostatische aandrijving.

De inzetbaarheid

Deze compacte verreiker is dus goed in te zetten voor het stapelen van pallets en transport van grond met de grondbak.  Ook bieden de Ausa compacte verreikers 2 tot 3 ton capaciteit geschikt voor bijvoorbeeld de bouw, de landbouw en de industrie voor het afhandelen van pallets, balen van papier, graan, mest, enz. De vierwielige stuurinrichting en de meest compacte afmetingen in zijn klasse maakt hen onmisbaar in enig werk, de industrie of de boerderij.

Modellen

Ten slotte biedt Ausa het grootste scala van compacte all terrein verreikers in de markt, waaronder capaciteiten van 1.300 tot 3.000 kg. Een bereik van 8 modellen van zeer compactheid en geavanceerde ontwerp voor het nuttige werken in bijvoorbeeld open ruimtes onder zeer extreme omstandigheden, alsmede de zeer smalle semi-omsloten ruimten met moeilijke toegang. Daarom zijn Ausa Compacte Verreikers voor vele werkzaamheden inzetbaar en voor vele doelgroepen een aanwinst.

Dus al overtuigd? Of twijfelt u? Laat de machine u overtuigen tijdens een demonstratie in uw werkzaamheden.

Jou Inhoud Komt Hier

Meer weten?

Of bel direct 0181-687252