De compacte verreiker
De Ausa Taurulift is een compacte verreiker die multifunctioneel is in te zetten in compacte ruimtes. Speciaal ontwikkeld voor efficiënt en veilig laad en loswerk, ook op oneven terrein. Door zijn multifunctionaliteit is de machine met diversen uitrusting stukken uit te rusten voor diversen werkzaamheden. Hierdoor wordt de Ausa Compacte Verreiker een allround machine die zich voor veehouder, straatmaker en hovenier zich zal bewijzen.

De compactheid

De Ausa Compacte Verreiker breedte is compact weten te houden door de zijdelinks aangebrachte mast. Met de motor achter in en een laag eigengewicht is er een geringe bodemdruk waardoor de machine zich ook op losse ondergrond goed kan bewijzen. Deze komt mede tot zijn recht door de vierwiel aandrijving en de grote bodemvrijheid. Het dynamische van deze machine komt mede tot zijn recht door de gepatenteerde twee / vierwielschakeling in combinatie met de hydrostatische aandrijving.

De inzetbaarheid

Deze compacte verreiker is dus goed in te zetten voor het stapelen van pallets en transport van grond met de grondbak.  Ausa compacte verreikers bieden ook 2 tot 3 ton capaciteit geschikt voor de bouw, de landbouw en de industrie voor het afhandelen van pallets, balen van papier, graan, mest, enz. De vierwielige stuurinrichting en de meest compacte afmetingen in zijn klasse maakt hen onmisbaar in enig werk, de industrie of de boerderij.

Modellen

Ausa biedt het grootste scala van compacte all terrein verreikers in de markt, waaronder capaciteiten van 1.300 tot 3.000 kg. Een bereik van 8 modellen van zeer compactheid en geavanceerde ontwerp voor het nuttige werken in open ruimtes onder zeer extreme omstandigheden, alsmede de zeer smalle semi-omsloten ruimten met moeilijke toegang.  Ausa Compacte Verreikers zijn voor vele werkzaamheden inzetbaar, voor vele doelgroepen een aanwinst.

Nog niet overtuigd? Laat de machine u overtuigen tijdens een demonstratie in uw werkzaamheden.


Jou Inhoud Komt Hier

Meer weten?

Of bel direct 0181-687252