AUSA ruwterrein heftruck

De Ausa Ruwterreinheftruck is een heftruck die aan alle kanten eenvoud uitstraalt. Speciaal ontwikkeld voor efficiënt en veilig laad en loswerk, ook op oneven terrein. Deze machine is onder andere populair door zijn eenvoud van bedienen. Met een joystick bedien je de machine voor rijden en de hefmast. Daarnaast is de eenvoud ook terug te vinden in de opbouw waardoor de machine makkelijk toegankelijk is voor onderhoud en reparatie.

AUSA Ruwterrein heftrucks zijn zeer veelzijdige machines en zijn in staat zware ladingen en grote volumes op ruw en hellende terrein te verplaatsen. Dit maakt ze bijvoorbeeld geschikt voor alle professionele en industriële toepassingen of werkzaamheden. Daarnaast staan de AUSA Ruwterrein heftrucks bekend om hun productiviteit en veiligheid in het laden en lossen op een moeilijke en onregelmatige ondergrond. Dus ook voor het laden en lossen op lastig terrein is de AUSA ruwterrein heftruck iets voor u.

Bovendien biedt AUSA het breedste scala van off-road en industriële modellen in de markt. Met capaciteiten van 1300 tot 5000 kilogram en verkrijgbaar met twee AUSA exclusieve tractiesystemen. Zoals permanente 4WD Compen® of 2WD / 4WD FullGrip ®. Ook Kubota motoren met een minimum geluidsniveau en het brandstofverbruik in combinatie met Bosch-Rexroth hydrostatische transmissie zorgen voor een soepele en veilige werking.

Zo nog niet overtuigd? Laat de machine dan u overtuigen tijdens een demonstratie in uw werkveld. Interesse? Neem dan nu contact op met ons team. Bekijk ook de AUSA verreiker

Jou Inhoud Komt Hier

Meer weten?

Of bel direct 0181-687252

De Ausa Compacte verreikers zijn inzetbaar voor:

Grond- weg- en waterbouw

Sloop en recycling

Haven en industrie

Agri en landbouw