De Ausa Ruwterrein heftruck
De Ausa Ruwterreinheftruck is een heftruck die aan alle kanten eenvoud uitstraalt. Speciaal ontwikkeld voor efficiënt en veilig laad en loswerk, ook op oneven terrein. Deze machine is populair door zijn eenvoud van bedienen. Met een joystick bedien je de machine voor rijden en de hefmast. Daarnaast is de eenvoud ook terug te vinden in de opbouw waardoor de machine makkelijk toegankelijk is voor onderhoud en reparatie.

AUSA Ruwterrein heftrucks zijn zeer veelzijdig machines en zijn in staat zware ladingen en grote volumes op ruw en hellende terrein te verplaatsen. Dit maakt ze geschikt voor alle professionele en industriële toepassingen. AUSA Ruwterrein heftrucks staan bekend om hun productiviteit en veiligheid in het laden en lossen op een moeilijke en onregelmatige ondergrond.

AUSA biedt het breedste scala van off-road en semi-industriële modellen in de markt. Capaciteiten van 1300 tot 5000 kg. Verkrijgbaar met twee AUSA exclusieve tractiesystemen: permanente 4WD Compen® of 2WD / 4WD FullGrip ®. Kubota motoren met een minimum geluidsniveau en het brandstofverbruik in combinatie met Bosch-Rexroth hydrostatische transmissie zorgen voor een soepele en veilige werking.

Nog niet overtuigd? Laat de machine u overtuigen tijdens een demonstratie in uw werkzaamheden.


Jou Inhoud Komt Hier

Meer weten?

Of bel direct 0181-687252

De Ausa Compacte verreikers zijn inzetbaar voor:

Grond- weg- en waterbouw

Sloop en recycling

Haven en industrie

Agri en landbouw