Ausa Machines bij Van ’t Hof

Ausa is een grote Spaanse fabrikant van compacte machines. Zo zijn ze erg bekend met de compacte verreikers. Daarnaast bouwt Ausa ook een mooi model ruwterrein heftruck. Een ruwterrein heftruck waar over na is gedacht. Deze doet het vanwege zijn eenvoud erg goed in de evenementen verhuur. Ook heeft Ausa ook een mooi programma aan zijkiepdumpers. Bij Ausa hebben ze zich altijd onderscheiden door hun ontwerp, die hun tijd ver vooruit zijn.

Ausa verreiker
Ausa

Ausa

De geschiedenis van AUSA is een zakelijk succesverhaal. Het begon allemaal met de droom van vier vrienden, die het bedrijf in 1956 oprichtten als resultaat van hun liefde voor motoren, met het nastreven van een gedeelde ambitie die het bedrijf heeft gemaakt tot wat het nu is, met de verkoop van compacte industriële voertuigen in 90 landen op 5 continenten met een netwerk van 500 dealers. Daarnaast staat achter elk voertuig dat Ausa produceert en levert, een geweldig team van mensen die volledig betrokken zijn bij het hele proces en zorgen voor perfectie in elke fase. Ausa kiest de beste leveranciers uit elke sector door haar eigen audit uit te voeren, om hoge kwaliteitsnormen te garanderen. Kortom een producent die meerdere machines ontwikkelt en in eigen beheer bouwt in 5 grote fabrieken in Spanje.

ausa
ausa

Meer informatie?
Niet gevonden wat u zocht? Geen probleem, wij denken graag met u mee en kunnen de nodige aanpassingen maken in dien nodig. We kunnen u ook overtuigen doormiddel van een proefplaatsing. De beller is sneller, neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie.