Agri en landbouw

Kennis

De oorsprong van de familie van ’t Hof ligt in de polder. Opgeroeid tussen landbouw en veeteelt en van oorsprong zelf een veeteelt bedrijf, ligt daar al vroeg de basis en kennis voor wat er in de agri en landbouw zich afspeelt. Zo ligt er al een leuk netwerk binnen deze doelgroep in onze eigen regio, en delen we enkele kennis op het gebied van de melkveehouderij, pluimveehouders en landbouwers. Daarnaast is van uit de grondverzet tak ook een aardige link voor de machines die gebruikt worden door de loonwerkers. Dit betreft vooral de wiellader die ingezet word voor het werk op de kuil tot en met de mobiele graafmachine voor al het bijwerk.

De machines

Vanuit ons leveringsprogramma kunnen we in deze doelgroep juist wat betekenen. Zo zijn daar de verreikers van JCB, deze vertegenwoordigen al een stevige naam in deze doelgroep wereldwijd. Deze zijn er in een speciale agri uitvoering zodat de voordelen van de machine u nog beter van dienst kunnen zijn. Mocht de verreiker van JCB te groot zijn dan bied van ’t Hof een passende oplossing met de Ausa Compacte Verreikers. Mooie kleine compacte machines voor in de kleine ruimte die zowel als shovel als verreiker een waardevolle aanvulling zijn op de boerderij. Binnen het uitgebreide programma van JCB zijn er nog meer mogelijkheden voor deze doelgroep, wat te denken aan de telescopische wielladers, deze zijn met hun knik besturing toch wat meer wiellader en met de telescopische mast bieden ze toch vooral ook weer de reikwijdte van een verreiker. Dan zijn er de compacte wielladers zoals bijvoorbeeld de JCB 403 die in de stallen zijn mannetje staat, maar deze zou ook vervangen kunnen worden door een model uit de reeks schrankladers. En op de meeste boerderijen loopt ook wel een vorkheftruck, hier hebben we ook een mooi compleet programma voor u. Met DitOil geeft u meer zekerheid aan uw machinepark en kunt u qwa onderhoud ook de nodige kosten besparen.
Buiten al dit machine geweld zijn er bij ons ook de HP Clean warm en koud water hogedruk reinigers en hebben we een pakket veegmachines om het geheel schoon te houden. Dit geld ook voor alle producten en middelen die hierbij komen kijken voor een blinkend resultaat.

Diensten

Binnen onze dienstverlening kunnen we qua service en onderhoud zeker wat betekenen voor deze doelgroep. Onze jongens zijn al gewend voor dag en douw op te staan en buiten reguliere werktijden onze service te kunnen verlenen. Ook op het gebied van constructie werken willen we graag met u mee denken, zijn het aanpassingen aan uw stallen? Moet er constructief iets aangepast worden voor de juiste werking van een van uw machines? Laat het ons weten en we komen samen tot een betaalbare oplossing.

Gebruikt

We kunnen ons heel goed voorstellen dat er machines op de boerderij draaien waar we niet buiten kunnen, maar qua aanschaf en inzetbaarheid minder efficiënt zijn. We zien ook dat deze het langst op de boerderij draaien en werkende gehouden worden. Er komt dan meestal een tijd dat de machines qua reparatie en onderhoud het niet meer waard zijn. Van ’t Hof bied u hierin een aantal oplossingen. We kunnen u een nieuwe aanbieden voor koop, lease of huur. We bekijken uw eigen machine en bieden een totaal revisie aan, of we kijken naar uw wensen en zoeken voor u een mooie jong gebruikte machine die voor ook weer jaren inzet plezier kan zorgen.

U ziet de mogelijkheden zijn legio en we denken graag met u mee, belt u ons vandaag nog zodat we hierin wat voor u kunnen betekenen?