Haven en industrie

Geschiedenis

Van ’t Hof heeft een lange en bekende geschiedenis in de havens van Rotterdam. Dit is vooral op het gebied van losse bulk zoals kolen, erts, schroot, veevoeders, mais e.d. Hiervoor verhuren we al menig jaar de machines om deze te kunnen verhandelen, zowel aan boord als op de wal als ook mede boord 2 boord. Veel al zijn deze machines ook aangepast voor deze werkzaamheden en voorzien van de nodige beveiliging voor machine en machinist.

Service

Met de tijds druk en de daarbij behorende kosten hebben we altijd een juiste service kunnen leveren waarmee we een goede naam hebben weten op te bouwen. 24/7 zijn we bereikbaar en kunnen we schakelen, of een monteur komt het probleem verhelpen of in overleg komt er een vervangende machine om de stagnaties te beperken. Deze service is door de jaren heen zo gegroeid dat we dit niet alleen aan ons eigen machine park verlenen maar nu met dezelfde inzet ook reparaties doen voor derde.

Constructieve aanpassingen

Alle constructieve aanpassingen die wij door de jaren heen aan de machines hebben ontwikkeld zijn tot een kwalitatieve standaard gegroeid. Nu krijgen we ook vragen van derde en leveranciers om deze aanpassingen op hun machines te bouwen. Dit kan gaan van schranklader tot de nodige aanpassingen een graafmachine tot en met het opbouwen van hijsvoorzieningen om de machines aan boord te kunnen hijsen.

Leveringsprogramma

Vanuit het JCB programma zijn er voor de havens vele machines aan te bieden, als dit gaat om mobiele- rups graafmachines, compacte graafmachine, compacte wiellader, wielladers, verreikers of schrankladers dan is JCB een goede optie. Daarnaast kunnen we voor de kleine compacte werkzaamheden de Ausa compacte verreiker inzetten en om het terrein schoon te houden bouwt Ausa ook een zeer goede straat veegmachine. Om deze machine of de processen op uw locatie meer te continueren kan DitOil een mooie oplossing bieden. Deze olie en smeermiddeln verlagen uw onderhouds kosten en geven meer zekerheid. Menig havenbedrijf ging u al voor. Daarnaast kan van ’t Hof een compleet programma bieden aan schob- zuigmachines en veeg- zuigmachine die we met de juiste schoonmaak middelen in kunnen zetten om uw vloer weer schoon te krijgen. Mocht daar wat meer geweld bij te pas moeten komen dan is er ons programma koudwater hogedruk- en warmwater hogedrukreinigers die tot en met 500 bar de grootste vervuiling los krijgen.

Speciale aandacht

Voor de speciale werkzaamheden richten we onze pijlen op die bedrijven die een spoor aansluiting hebben. Hier kan Zephir serieus geld voor u besparen!! Zephir is wereldleider in de levering en productie van rail road voertuigen. Deze rijden op de weg en kunnen zich in het spoor laten zakken. Met de rubber banden tractie op het spoor genereren ze net zoveel trekkracht als een veel duurdere locomotief. Wij praten u graag bij over de inzet mogelijkheden.

Verkoop, verhuur, lease, uurprijs of prijs per ton.

Vanuit ons dealerschappen kunnen wij u diversen machines aanbieden. Wij denken graag mee om deze machines in een voor beide partijen goede constructie aan te bieden. Is dit verkoop, lease of verhuur met of zonder bediening korte of langer termijn, we staan voor de mogelijkheden open.

Informeer nu nog naar de mogelijkheden!