Logistiek

Korte lijnen

Van uit onze ervaringen in de haven zijn er ook al de nodige ervaringen op gebouwd in de logistieke sector. Nu we onze horizon aan het verbreden zijn willen we dit ook in de logistieke sector. Een sector die voor ons grote raakvlakken heeft en we nu ook indoor graag wat willen betekenen. Ook hier denken we met onze 24/7 service het verschil te kunnen maken en een waarde volle leverancier te kunnen zijn logistiek breed. Korte lijnen met de branche en korte lijnen bij ons intern moeten snel schakelen mogelijk maken.

Onderscheiden

Er zijn al genoeg aanbieders in de markt en we begrijpen dan ook goed dat we ons moeten kunnen onderscheiden in de markt. Onze service voor onderhoud, reparatie en verhuur zou voor u als gebruiker al een meerwaarde moeten betekenen om met ons zaken te doen. Daarnaast kijken we naar onderscheidende producten. Er zijn genoeg aanbieder voor een  conventionele vorkheftruck die alleen het verschil kunnen maken in prijs. Wij hebben buiten dit programma leuke alternatieven te bieden die het aanwijsbaar anders doen.

MaxTruck inovatieve vorkheftruck

De MaxTruck is zo’n voorbeeld. In plaats van een heftmast die recht op en neer gaat heeft de Maxtruck een op zij liggende arm die telescopeert. Met een grotere negatieve vlucht kunnen de lepels of klemmen onder grotere hoeken worden geplaatst. Daarnaast heeft de MaxTruck een unieke wielophanging, hierdoor wordt het mogelijk gemaakt de machine in zeer nauwe ruimte te manoeuvreren.

JCB industriële vorkheftruck

JCB heeft een vergelijkbare heftruck, maar dan gericht op het zwaardere werk. Grotere hoogte en zwaardere gewichten worden ook met een op zij liggende telescopische arm verplaatst. Vrachtwagens kunnen van af een kant beladen worden, balen en klampen hout kunnen onder diversen hoeken worden vast geklemd. En net als de MaxTruck kan er met een snelwissel snel van aanbouw werktuig worden gewisseld.

DitOil

DitOil levert olie en smeermiddelen die de wrijving aanzienlijk verminderen. Voor de inzet op de zwaardere overbrengingen geeft dit voor u lagere onderhoudskosten en meer continuïteit.

Nexen vorkheftrucks

Nexen bied een compleet programma indoor en outdoor vorkheftrucks. Eigenlijk heeft Nexen een compleet programma voor de logistiek en distributie. Van palletwagen, orderpicker, reach steaker van elektrische- tot verbrandingsmotor aangedreven vorkheftrucks.

Schoonmaak

Ook het warehouse alsmede het buiten terrein wilt u graag schoon houden, de uitstraling van uw bedrijf is ten slotte ook uw visitekaartje. Hiervoor heeft van ’t Hof een compleet programma indoor en outdoor reinigingsmachines. Van achterloop en opzit schrob- zuigmachine tot en met de achterloop en opzit veegmachines veeg- zuigmachines.  Deze kunnen we met de juiste schoonmaak- en onderhoudsmiddelen in de juiste toepassingen en omgevingen leveren. Ook onder HACCP regels kunnen we u voorzien van een juist advies en de daarvoor bestemde machines en middelen.

Voor het hele programma is het bij ons mogelijk machines te kopen, huren of leasen inclusief of exclusief onderhoud. Bel ons vandaag nog voor de mogelijkheden.