Schoonmaak

Achtergrond

Bij van ’t Hof is de ervaring en expertise in huis om u een goed advies te geven aangaande de schoonmaak en onderhoud voor een schone vloer. Er is genoeg ervaring opgedaan in de industriële reiniging, indoor reiniging alsmede ook de reiniging van openbare ruimte. Als het gaat om werken met een schrob- zuigmachine of met de straatveegmachine voor beheer van buitenruimte. Met onze kennis en ervaring denken we graag mee in oplossingen voor u. Dit betreft vooral de juiste inzet van machines in de juiste configuratie tot de inzet van de juiste schoonmaak middelen voor de aanpak van de vervuiling en die voldoet aan milieu eisen en of wet en regelgeving.

Indoor cleaning

Voor de indoor cleaning hebben we bij van ’t hof een mooi pakket aan veegmachines en veeg- zuigmachines. Afhankelijk van de vervuiling en de te reinigen oppervlakte kunnen we u een juiste type machine aanbevelen. Wilt u er een combinatie met een gedeelte van het buiten terrein van maken dan hebben we zeker veeg- zuigmachines die hiervoor geschikt zijn. Met een groot filter oppervlakte blijft het vacuüm rond de hoofd borstel optimaal en vraagt dit weinig onderhoud. Heeft u meer last van stof, aanklevend vuil vanuit de productie of werkt u met food en moet er onder HACCP regels gereinigd worden dan bied van ’t Hof ook een compleet programma schrob- zuigmachines. Van achterloop tot opzit machines met borstel of pad, deze machines kunnen met de juiste middelen alle verontreiniging aan. Toch kan er in sommige omstandigheden ook zonder reinigingsmiddel schoongemaakt worden.
Echter doucht u ook niet zonder zeep of shampoo. Bepaalde vervuiling lossen alleen op met de juiste chemie, echter adviseren we u graag over de juiste inzet, dosering en gebruik van deze middelen. Er zijn en blijven uitzonderingen. Zo zijn er bepaalde vloeren en met name de sportvloeren die een speciale aanpak vragen. We willen immers geen gladde sportvloer of te ruwe sportvloer die blessures kunnen veroorzaken.

Outdoor cleaning

Naast de indoor veeg- zuigmachine die met verstand ook buiten is in te zetten heeft van ’t Hof ook een mooi programma voor de outdoor. Een professionele straatveegmachine van Dulevo die veegt, zuigt en is in te zetten met stalen borstels voor een stukje onkruid beheer. Een professionele machine voor de straat reiniging van gemeente, industrie terreinen of terminals in de haven. Deze machines zijn ook zo in te richten dat ze wat functioneler zijn. Hierdoor kunnen ze voor bijvoorbeeld onkruid beheer of winterdienst zich toch ook inzetbaar maken. Moet het allemaal wat simpeler, sneller en mag hoeft de kwaliteit niet 100% te zijn?? De wat eenvoudige stoffer en blik veegmachines en rolbezems voor aan de shovel of schranklader kunnen u ook een uitkomt bieden.
Heeft u een containerterminal of handelt u in pallets?? Last van spijkers ?? Hier zijn de magneet systemen een oplossing. Wij adviseren u graag.

dulevo veegmachine

Stof- waterzuigers

Voor de zwaardere omstandigheden heeft van ’t Hof ook een mooie lijn stofzuigers en stof- waterzuigers. Gaat het om grote oppervlakte of de zware vervuiling binnen het productie proces? We hebben ook hier een passende oplossing. Stof- waterzuigers met enkele of dubbele zuigmotor? Een grote ketelinhoud? We adviseren u graag.

Hogedruk

Ons programma koudwaterhogedruk en warmwaterhogedruk reinigers bieden u een oplossing voor veel problemen. Een container vloer, een gevel, straatreiniging, machine reiniging, vrachtwagens alles willen we graag schoonhouden. Wij adviseren u graag over de juiste machine, koudwater hogedruk of toch warmwater hogedruk, welke chemie gebruiken we erbij, allemaal vragen waarover we u graag adviseren. Heeft een wat specialistischer bedrijf in de reiniging? We stellen graag voor u de hogedrukreiniger samen! In combinatie met een eigen water voorraad en een verbrandingsmotor bent u dan geheel zelf supportert onderweg. Een of twee lansen en drukken tot en met ca. 500 bar zijn mogelijk, dit bouwen voor u op een geheel gesloten aanhanger die u zo mee kunt nemen achter de bus naar het werk.

Ook hier geld voor het hele programma dat we u de mogelijkheid beiden te kopen huren of te leasen. Waarom nog langer twijfelen vraag ons vandaag nog om een demonstratie.