Veegmachine kopen? Dit is de #1 machine die veegt zonder water!

Bent u op zoek naar een veegmachine van kwaliteit? De straatveegmachine van Dulevo is onderscheidend van de bekende veegmachines. Het is namelijk mogelijk om zonder water doch stofvrij de straat te vegen. Dit biedt voordelen op veel terreinen. Deze machine van Dulevo voldoet aan uw wensen en behoeften, zodat u eenvoudig en snel kunt vegen.

 

De water- en stofvrije werkwijze van de machine

De machine van Dulevo werkt op een unieke manier: zonder het gebruik van water. Tevens veegt de machine stofvrij. De combinatie van stof- en watervrij vegen biedt u tal van voordelen. Zo kunt u deze gebruiken op een groot aantal terreinen waarbij de ondergrond bijvoorbeeld bestaat uit zand, cement of koolstof. Op deze manier ontzorgt één veegmachine het stofvrij vegen voor grindfabrieken, cementfabrieken kool- op en overslagterreinen, groenvoorzieningen ofwel aannemers, betonfabrieken, en nog veel meer andere terreinen. Gezien er geen water wordt gebruikt voor het vegen, is er een luttele hoeveelheid van water in de machine aanwezig. Dit betreft enkel het nodige water voor de stofbestrijding van de veegborstels. Dit leidt tevens tot nog meer netto omvangcapaciteit van de machine.

 

Voorkom verstoppingen: Devulo is voor fijn en grofvuil

Kampt u met een machine die enkel fijn vuil opzuigt en verstoppingen veroorzaakt? Haal uw voordeel uit een machine die deze nare situaties voorkomt. U kunt gebruik maken van een machine die wel aan uw wensen behoeftes voldoet. De veegmachine van Duvelo is ook in staat probleemloos grote stukken vuil mee te nemen, zoals grote takken. Dit is mogelijk door de brede opneemmond en de jakobsladder van de machine. Het vuil wordt daardoor gemakkelijk opgeslokt en naar de opvangcontainer verplaatst. Door het vacuüm wordt gerealiseerd dat het fijne vuil ook wordt meegenomen in de machine. Om ervoor te zorgen dat de machine stofvrij kan vegen, stroomt er lucht door een gepatenteerd filtersysteem uit de container naar buiten. Vervolgens laat deze lucht schone lucht achter en blijft het stof van het vuil achter in de container.

 

Snel en gemakkelijk vegen

Vanwege de unieke manier van vegen en opvangen, is het voor deze unieke watervrije veegmachine van Duvelo gemakkelijk om in een rap tempo te vegen. Met een vlotte veegsnelheid heeft u de straten zonder moeite in korte tijd schoon. Wist u dat de veegmachines van Duvelo bekend staan als de schoonste machines van Nederland?

 

Voor binnen en buiten

De veegmachines van Dulevo kunnen worden gebruikt voor binnen en buiten. HD van Dijk is de landelijke importeur van de Italiaanse fabrikant Dulevo. Wij van Van ’t Hof fungeren als een van de service- en verkoopsteunpunten in Nederland. Graag bieden wij u de mogelijkheid om van de unieke straatveegmachine van Dulevo gebruik te maken en zo van de bijkomende voordelen te profiteren.

 

Wilt u stofvrij vegen? Bekijk de mogelijkheden van de veegmachine van Dulevo!

Maak gebruik van de unieke veegmachine van Dulevo en ontdek de voordelen. Deze machine veegt uw vloeren of straten met fijn en grofvuil in een snel tempo brandschoon en u profiteert van de enige machine die zonder water veegt! Kies voor de schoonste machine van Nederland!