Eerste 457 tier4 final verkocht

JCB dealer van ’t Hof uit Spijkenisse had dit jaar de primeur om het eerste nieuwe model wiellader van het type 457 te mogen verkopen.

Dit in het 4e kwartaal van 2014 gepresenteerde nieuwe model wiellader biedt een fantastische stijl, zicht, vermogen, snelheid, kracht, efficiëntie en kwaliteit. Deze machine beschikt over een krachtige nieuwe MTU-dieselmotor die voldoet aan de Stage 4-emissienorm, zonder dat een dure en inefficiënte DPF nodig is.

De nieuwe JCB CommandPlus-cabine biedt ultiem comfort en productiviteit voor de machinist. U hebt volledige controle dankzij het ongeëvenaarde zicht, de uitstekende stuurpositie en de bedieningselementen op de stoel. Het innovatieve ontwerp met de automatisch openende motorkap uit één stuk zorgt voor een eenvoudige servicetoegang vanaf grondniveau.
Daarnaast geeft de juist afgestemde aandrijflijn een gunstig brandstof verbruik wat mede te danken is het automatische lock up system de rendement verliezen wegneemt door de aandrijving price direct te schakelen.
Afgelopen 18 december werd de machine bij de klant afgeleverd in de Rotterdamse haven en werd de machine op wensen van de klant uitgerust met een Rolloos weegsysteem, hoogkiepbak en snelwisselsysteem van Beco een BM Air overdruksysteem en Groeneveld smering en green sight.