Grootse order

Zeer verheugd is het team van ’t Hof als mede ook JCB Benelux met een order van 6 nieuwe JCB wielladers type 457 voor de Rotterdamse haven. De klant heeft de week voor de kerst een nieuwe 457 met alle tevredenheid in gebruik genomen.
Deze machine mocht zich na een lang voor traject van demonstraties en onderhandelingen verder verder gaan bewijzen toen hij langdurig werd ingezet in het zware werk.

De technische dienst op de terminal zelf neemt geen risico met nieuwe machines en haalt deze zeker in de begin periode regelmatig even binnen om een volledige check te doen.
Vooral raadzaam bij nieuwe machines, na productie worden ze in hun echte werkzaamheden ingezet, worden eens goed warm en koelen weer af. Met het werken en zetten van de machine kan er hier of daar best een slang of koppeling los raken en lekkages ontstaan. Toch is dit bij de JCB 457 niet aan de orde geweest en heeft de machine zich zeer betrouwbaar getoond.

Hierdoor kwam er al snel een aanvraag voor nog een offerte wat uiteindelijk een totaal van 6 machines maakte.
Alle 6 de machine gaan er hetzelfde uitzien als de eerste geleverde machine en worden uitgerust met een RCS overdruk systeem, Beco hoogkiepbak en een Rolloos weegsysteem.

Eind mei begin juni zullen de eerste machine hun weg vinden naar hun nieuwe locatie. We wensen de klant net zoveel plezier aan deze als aan de eerste.