Meer weten?

Of bel direct 0181-687252

Haven en Industrie

Geschiedenis

Van ’t Hof heeft een lange en bekende geschiedenis in de havens van Rotterdam. Dit is vooral op het gebied van losse bulk zoals kolen, erts, schroot, veevoeders, mais e.d. Hiervoor verhuurden we al menig jaar de machines om deze te kunnen verhandelen, zowel aan boord als op de wal als ook mede boord 2 boord. Veel al zijn deze machines ook aangepast voor deze werkzaamheden en voorzien van de nodige beveiliging voor machine en machinist.

Service

Met de tijdsdruk en de daarbij behorende kosten hebben we altijd een juiste service kunnen leveren waarmee we een goede naam hebben weten op te bouwen. 24/7 zijn we bereikbaar en kunnen we schakelen, of een monteur het probleem komt verhelpen of dat we in overleg besluiten dat er een vervangende machine komt zodat we de stagnaties van uw werkzaamheden kunnen beperken. Deze service is door de jaren heen zo gegroeid dat we dit niet alleen aan ons eigen machinepark verlenen én nu met dezelfde inzet ook reparaties doen voor derde.

Constructieve aanpassingen

Alle constructieve aanpassingen die wij door de jaren heen aan de machines hebben ontwikkeld zijn tot een kwalitatieve standaard gegroeid. Nu krijgen we ook vragen van derde en leveranciers om deze aanpassingen op hun machines te bouwen. Dit kan gaan van schranklader tot de nodige aanpassingen aan een graafmachine tot en met het opbouwen van hijsvoorzieningen om de machines aan boord te kunnen hijsen.

Leveringsprogramma

Vanuit het programma dat Hidromek bied zijn er voor de havens vele machines aan te bieden, als dit gaat om mobiele- rups graafmachines of wielladers dan is Hidromek een juiste keuze. Daarnaast kunnen we voor de kleine compacte werkzaamheden de Ausa compacte verreiker inzetten. Om het terrein schoon te houden bouwt Ausa ook een zeer goede straat- veegmachine. Om deze machine of de processen op uw locatie meer te continueren kunnen de hoogwaardige oliën en smeermiddelen van DitOil een mooie oplossing bieden. Deze olie en smeermiddelen verlagen uw onderhouds kosten en geven meer zekerheid. Menig havenbedrijf ging u al voor. Daarnaast kan van ’t Hof een compleet programma bieden aan schob- zuigmachines en veeg- zuigmachine die we met de juiste schoonmaakmiddelen in kunnen zetten om uw vloer weer schoon te krijgen. Dulevo heeft een machine die het in de zeer fijne stof al heeft bewezen, we demonstreren u deze machine graag. Mocht daar wat meer geweld bij te pas moeten komen dan is er ons programma koudwater hogedruk- en warmwater hogedrukreinigers die tot en met 500 bar de grootste vervuiling los krijgen.

Verkoop, verhuur, lease, uurprijs of prijs per ton

Vanuit ons dealerschappen kunnen wij u diversen machines aanbieden. Wij denken graag mee om deze machines in een voor beide partijen goede constructie aan te bieden. Is dit verkoop, lease of verhuur met of zonder bediening korte of langer termijn, we staan voor de mogelijkheden open.

Informeer nu nog naar de mogelijkheden!