Industriële stofzuiger

Een industriële stofzuiger is krachtige oplossing voor uw stofprobleem.  Alle stofzuigers zijn stabiele en krachtige oplossingen om de ruimtes te reinigen of om stof op een veilige manier op te vangen. De industriële stofzuigers hebben stuk voor stuk een hoog zuigvermogen en een effectieve reinigende werking. Voor ieder stofprobleem adviseren wij de geschikte stofzuiger. In elke situatie of probleem kunnen wij een adviserende rol aannemen. Zo kunt u rekenen op onze oplossingen en op uw industriële stofzuiger. U kunt zich verdiepen in wat interessante referentieprojecten.

Bouwstofzuigers

Met de industriële bouwstofzuigers van HD industrial kunt u de schadelijke stoffen (kwartsstof) opruimen of, indien gewenst, vroegtijdig vangen. Ook garanderen we op deze industriële bouwstofzuigers “de juiste koop door 25 jaar ervaring” en worden de industriële stofzuigers speciaal voor u op maat gemaakt! Wilt u een bouwstofzuiger met grote wielen om makkelijk te manoeuvreren op de bouwplaats? Wilt u extra lange slang aan de bouwstofzuiger koppelen? Wilt u gereedschap aan de bouwstofzuiger koppelen? Wilt u een bouwstofzuiger met een wegwerp zakkensysteem? Met de bouwstofzuigers van Van ’t Hof.

ATEX stofzuigers

Een ATEX industriële stofzuiger wordt gebruikt wanneer er veilig gewerkt dient te worden in een stof- en/of gasontploffingsgevaarlijke ruimte. De ATEX stofzuigers zijn voorzien van een normering waardoor ze in deze ruimtes gebruikt mogen worden. Heeft u een stof- en/of gasontploffingsgevaarlijke ruimte en wilt u een stofzuiger gebruiken? Kies dan voor een ATEX stofzuiger of neem voor advies contact met ons op.

Schrob en zuigmachines zijn inzetbaar voor:

Haven en industrie

Schoonmaak