Meer weten?

Of bel direct 0181-687252

Logistiek

Korte lijnen

Van uit onze ervaringen in de haven zijn er ook al de nodige ervaringen op gebouwd in de logistieke sector. Nu we onze horizon aan het verbreden zijn willen we dit ook in de logistieke sector. Een sector die voor ons grote raakvlakken heeft en we nu ook indoor graag wat willen betekenen. Ook hier denken we met onze 24/7 service het verschil te kunnen maken. Korte lijnen met de branche en korte lijnen bij ons intern moeten snel schakelen mogelijk maken.

Onderscheiden

Er zijn al genoeg aanbieders in de markt en we begrijpen dan ook goed dat we ons moeten kunnen onderscheiden in de markt. Onze service voor onderhoud, reparatie en verhuur zou voor u als gebruiker al een meerwaarde moeten betekenen om met ons zaken te doen. Daarnaast kijken we naar onderscheidende producten. Er zijn genoeg aanbieders die bijvoorbeeld een conventionele vorkheftruck aanbieden en alleen het verschil kunnen maken in prijs. Wij hebben buiten dit programma leuke alternatieven te bieden zodat we daar ons in onderscheiden en die meerwaarde kunnen bieden.

DitOil

DitOil levert olie en smeermiddelen die de wrijving aanzienlijk verminderen. Voor de inzet op de zwaardere overbrengingen geeft dit voor u lagere onderhoudskosten en meer continuïteit.

Goodsence vorkheftrucks

Goodsense biedt een compleet programma indoor en outdoor vorkheftrucks. Eigenlijk heeft Goodsence een compleet programma voor de logistiek en distributie. Van palletwagen, orderpicker, reach steaker van elektrische- tot verbrandingsmotor aangedreven vorkheftrucks.

Schoonmaak

Ook het warehouse alsmede het buitenterrein wilt u graag schoonhouden. De uitstraling van uw bedrijf is ten slotte ook uw visitekaartje. Hiervoor heeft van ’t Hof een compleet programma indoor en outdoor reinigingsmachines. Van achterloop en opzit schrob- zuigmachine tot en met de achterloop en opzitveeg- zuigmachines.  Deze kunnen we met de juiste schoonmaak- en onderhoudsmiddelen in de juiste toepassingen en omgevingen leveren. Ook onder HACCP regels kunnen we u voorzien van een juist advies en de daarvoor bestemde machines en middelen. Voor het hele programma is het bij ons mogelijk machines te kopen, huren of leasen inclusief of exclusief onderhoud. Bel of mail ons vandaag nog voor de mogelijkheden.