Van ’t Hof levert nieuwe JCB schranklader in de haven

Eind september hebben we weer een klant blij mogen maken met de levering van een nieuwe machine. Dit keer was het een JCB 225 schranklader die voorzien is van een overdruk cabine.
Hierdoor zijn er veiligere en gezondere werkomstandigheden voor de machinist als er aan boord met fijne en stoffige producten wordt gewerkt.

Voordat er over is gegaan tot de aanschaf van de JCB schranklader heeft de klant eerst een exemplaar op proef gehad. Hierbij waren de machinisten vooral enthousiast over de ruime cabine met goed zicht rondom.
JCB werk als enige in de markt met een enkele laadarm die opzij is gemonteerd, hierdoor ontstaat er een ruime instap aan de zijkant van de cabine.
Verder hebben wij als Van ’t Hof de machine verder aangepakt om deze te beschermen voor havenactiviteiten. Zo is er rondom een zware en degelijke aanrijdbeveiliging gemaakt, is de machine voorzien van 4 hijsogen zodat deze aan boord gezet kan worden en zijn alle elektronica- en aluminiumlegeringen extra beschermd met een coating.

Wij wensen de klant veel draai uren gemak en plezier met machine!