Van ’t Hof, kondigt vol enthousiasme de deelname aan de Technische Kontakt Dagen (TKD) beurs aan. Als officieel importeur van HIDROMEK in Nederland, zal Van ’t Hof op standnummer 127 verschillende HIDROMEK machines demonstreren.

De TKD beurs, een van de meest geanticipeerde evenementen in de sector, brengt professionals, experts en liefhebbers uit de bouw- en grondverzetwereld samen. Van ’t Hof is verheugd om de gelegenheid te hebben om ons assortiment HIDROMEK-machines te tonen en bezoekers de kans te geven deze krachtige apparatuur in actie te zien.

Op de TKD beurs zullen bezoekers de kans krijgen om de wielader, bandenkraan en rupskraan te aanschouwen. Het team van Van ’t Hof staat klaar om vragen te beantwoorden, advies te geven en te laten zien hoe deze machines de productiviteit en winstgevendheid van uw projecten kunnen verbeteren.

Kom langs bij Technische Kontakt Dagen (TKD) en ontdek de kracht van HIDROMEK-machines! Bezoek onze stand, nummer 127, waar Van ’t Hof u verwelkomt met een uitgebreide showcase van hoogwaardige machines.

Wenst u meer informatie of wilt u laten weten dat u komt voor een gesprek? Neem dan nu contact met ons op!

8, 9 & 10 juni:

Donderdag: 10:00 – 21:00

Vrijdag: 10:00 – 18:00

Zaterdag: 08:00 – 16:00

Van 't Hof TKD