Reparatie en onderdelen

Verkoopprogramma

Voor alle machines uit ons verkoopprogramma zijn onze monteurs fabriek geschoold en getraind om de verschillende type machine te kunnen onderhouden en repareren. Hiervoor zijn we ook in het bezit van alle tools om dit mogelijk te maken. Zo kunnen wij de computers uitlezen of aanpassen daar waar nodig. Ook worden we door service up-dates op de hoogte gehouden door de diversen fabrikanten, van de nodige modificaties en of zwakke punten. Ook de beste merken bestaan uit techniek en kunnen eens een mankement vertonen, maar hoe snel bent u weer aan het werk. Het liefst weten we het al voor u het weet, zodat we preventief een mogelijke stilstand voor kunnen zijn. Wij van, Van ’t Hof staan 24/7 voor u klaar!
Dit doen we zo al jaren in de 24/7 economie die we gewend zijn in de havens en waar we alleen maar tevreden klanten hebben.

Werkplaats of op locatie

Naast ons verkoopprogramma repareren we ook diversen andere merken en type machines, auto’s en vrachtwagens. Dit doen we in onze modern ingerichte werkplaats die voorzien is van alle gemakken om onze monteurs efficiënt te kunnen laten werken. Mocht het niet nodig zijn de werkzaamheden in de werkplaats uit te voeren dan zijn de speciaal ingerichte service bussen ook van alle apparatuur en gereedschappen voorzien om de klus in het veld te klaren.

Onderdelen

Alle onderdelen die we gebruiken zijn de originele fabrieksonderdelen, maar op uw wensen willen we ook graag mee denken in oplossingen. Ook voor de diversen merken buiten ons verkoopprogramma weten we de weg om aan originele onderdelen te komen of hebben alternatieve oplossingen voor u. Uit de ervaring die we hebben met ons eigen machinepark kunnen we voor u de nodige kosten besparen op de inkoop van deze onderdelen. Als dit gaat om een los onderdeel of een volledig machinecomponent, bieden we u graag een oplossing. Dit geldt ook als u zelf repareert en alleen de onderdelen zoekt, en voor gebruikt en of nieuw, kunt u ons contacten.

Keuringen en onderhoudscontracten

Uiteraard verzorgen we ook de verplichten keuringen voor u. Gaat het om de keuring van uw vorkhefttruck, Reach Stacker, grondverzetmachine, reinigingsmachine, e.d. Wij nemen u graag deze last uit handen. U kunt zich concentreren en bezig houden van uw core business en wij houden uw machinepark bij. Zo bellen we u tijdig wanneer uw machine weer toe is aan zijn onderhoudsbeurt en of verplichte keuring. Aan de hand hiervan brengen we een rapport uit met adviezen voor reparatie. Zo weet u waar u aan toe bent en houd u de kosten toch in eigen hand.

Revisie werkzaamheden

Binnen onze werkplaats hebben we een speciaal plekje gereserveerd om “schoon“ te kunnen werken. Deze ruimte kan met een tussen deur worden afgesloten zodat er geen stof en of slijpsel de ruimte in kan komen. Hier doen we dan ook de gevoelige revisie werkzaamheden aan verbrandingsmotoren, hydraulische componenten en cilinders, tandwielkasten, assen, versnellingsbakken e.d.

Wilt u meer weten? Heeft u speciale wensen? Heeft u nu te veel verschillende leveranciers en wil u duidelijkheid in uw machinepark? Laten we nu nog een afspraak maken en de mogelijkheden verder verkennen.