Meer weten?

Of bel direct 0181-687252

Sloop en Recycling

Ervaring

Er worden al wat mening jaren grondverzet machine ingezet voor toepassingen in de sloop en recycling. De meest bekende machines zijn de wiellader, schranklader en de mobiel- rupsgraafmachines. Deze worden vooral aangepast met langere gieken, deelbare gieken en de nodige bescherming rond om. Ook van ’t Hof is al jaren bekend met deze techniek die ook wel ingezet wordt in haven en de daar aanwezige ruwe werkomstandigheden. Daarnaast hebben we enkele mensen in dienst die een ruime ervaring genieten in de technieken en machines die ingezet worden voor recycling. Dit kan van alles zijn van schroot, puin, hout, plastic tot en met groen recycling.

Sloop

Voor de sloop heeft van ’t hof een brede keuze in equipment. Binnen het Hidromek programma zijn er de wielladers, mobiel-rupsgraafmachine. Hidromek Bied speciale ” Demolition uivoeringen “, deze rupsgraafmachines hebben af fabriek de lange sloop gieken en achterover kantelbare cabines. Daarnaast kan er bij Hidromek ook gekozen worden voor een serieuze ” overslag machine “. Deze mobiel graafmachine met gestrekte giek en hydraulisch verstelbare cabine kan goed ingezet worden voor het sorteer werk in de Recycling. Daarnaast kunnen de machines uitgerust worden met de aanbouw gereedschappen van Soosan, welke hydraulische hammers, sloopsorteergrijpers, vergruizers en scharen levert. Met de Ausa compacte verreiker hebben we een leuke machine voor naast de sloop de opruim werkzaamheden een stuk makkelijker te maken.

Recycling

In de recycling lopen de werkzaamheden en toepassingen van de processen aardig uiteen. Ook hier heeft van ’t Hof de nodige ervaring in het aanpassen van bijvoorbeeld af en toevoerbanden of het maken van bunkers en trechters. Daarnaast zijn er uit de markt de nodige standaard machines die zich goed hebben bewezen in deze markt. Dan nog kan het zo zijn dat we er een aanpassing moeten doen om het in uw werkzaamheden echt tot zijn recht te laten komen. Voor recycling gelden ook dezelfde producten die we kunnen inzetten zoals Soosan, Ausa en Hidromek.

Mogelijkheden

Naar de mogelijkheden van koop en lease leent onze eigen verhuurvloot zich ook goed voor de inzet binnen de branche van sloop en recycling. Gaat dit om korte of langer termijn we bieden u graag de mogelijkheden. Daarnaast hebben we met de technische kennis de juiste mensen in dienst om voor u op het gebied van service en onderhoud wat te kunnen betekenen. Daarbij kan het gebruik van de DiTOIL producten zeker een meerwaarde betekenen voor een langere levensduur en extra zekerheid.

Wilt u eens van gedachten wisselen over de mogelijkheden? We horen u graag.