Verhuur

De verhuur mogelijkheden

Bij van ’t Hof is het mogelijk een machine te huren met of zonder bediening. Indien van toepassing is verhuur van machinist(en) ook mogelijk. Dit zijn allround machinisten die de nodige machine ervaringen hebben voor de inzet van haven werkzaamheden. Hier zitten ook gecertificeerde machinisten / chauffeurs bij die zijn in te zetten op bijvoorbeeld een reach stacker of heftruck. Technisch personeel is ook steeds moeilijker te vinden, we zijn dan ook trots op de technische kennis die we in huis hebben. Zo hebben wij technisch personeel met uiteenlopende specialiteiten. Deze krachten hebben hun kennis en ervaring opgedaan in de disciplines:

  • Auto technieken
  • Verbrandingsmotoren
  • Hydraulische en pneumatische systemen
  • Elektronische installaties 12 en 24 volt
  • Mechanische aandrijvingen technieken
  • Constructiebank werken

Hiervoor is alles bespreekbaar voor korte of lange termijn inzet van machine en of machinist, of een monteur bij u op locatie.

Het machinepark

Ons machinepark bestaat voornamelijk uit “ grondverzet machines” waarvan een groot gedeelte is aangepast voor de extreme omstandigheden in de havens. Zo hebben we graafmachines op rupsen, wielladers op rupsen, wielladers, mini graafmachines, schrankladers, veegmachines en een overslag kraan. Hiervan staan er een aantal machines in lange termijn verhuur bij klanten, en hebben we een flexibel aantal machines die op afroep in te zetten zijn naargelang uw werkzaamheden er om vragen. Daarnaast is er een groot scala aan aanbouw werktuigen voor losse verhuur of in combinatie met de machine. Zo zijn er naast de bakken en pallet sets ook hydraulische sloophamers en scharen, vergruizers en sloop- sorteer grijpers voor handen om in te kunnen zetten. Sinds 2016 hebben we het verhuurpark ook voor de kleinere machines uitgebreid en kunt u nu ook bij ons terecht voor hogedrukreinigers met warm of koud water tot ca. 300 bar. En zijn er voor die reinigingsmarkt ook schrob-zuig en veeg-zuig machines voor de verhuur beschikbaar.

Op maat

Onze kracht is altijd geweest om mee te denken met de probleem stellingen van de klant. Zo zijn er door de jaren heen diversen machine aanpassingen gedaan of constructies gebouwd die de nodige hulp wisten te bieden in diversen werkzaamheden. Zo kijken we ook naar ons verhuur aanbod. Gaat het om een bestaande machine die in de markt is te verkrijgen? Of zijn er aanpassingen die nodig zijn voor uw werkzaamheden? Gaat het om korte termijn of lange termijn verhuur? Wilt u er verzekering en of onderhoud in? Gaat het om de machine of machine met machinist ? Of heeft u liever een all-in prijs per uur of per ton? Allemaal vraagtekens waar we graag met u overpraten en mee willen denken in oplossingen. Alle opties en mogelijkheden zijn bespreekbaar dus bel nu nog voor uw op maat gesneden aanbieding.

Schroot rijden

Van ’t Hof heeft zich door de jaren heen zeer gespecialiseerd in het aanrijden en verdichten van schroot. Met onze rups shovels die wij hiervoor speciaal hebben aangepast rijden we fijn tot maximaal 3b schroot aan bij het beladen van boten. Door het aanschuiven van schroot in de zijden en onder de luiken verdichten we ook enigszins het schroot. Door deze bewegingen dragen we bij aan ca. 30% meer lading die er mee kan op deze boten. Onze rupsshovels zijn aan alle kanten beschermd tegen deze kwetsbare werkzaamheden en mocht het zo zijn dat er schade ontstaat dan staat er altijd een reserve aan de wal. Hierdoor kunnen we met onze inzet de boot dag en nacht bedienen tot deze weer de lading heeft en kan vertrekken.