BMWT keuringen

BMWT keuringen 

BMWT Keuringen? Dat doet u bij van ’t Hof. Bij van ’t Hof kunt u namelijk terecht om de machine BMWT te keuren. Van ’t Hof maakt ook deel uit van de brancheorganisatie BMWT. Met 99 leden en 114 bedrijven die gecertificeerd zijn om keuringen uit te voeren. Vertegenwoordigd BMWT een groot deel van de branche. Zo bieden wij onze klanten de voordelen van onze expertise en ervaring binnen de branche. Ook bieden wij toegang tot de kennis en middelen die BMWT biedt. Een belangrijk onderdeel van deze dienstverlening is de aanbieding van BMWT keuringen voor onze klanten. Deze keuringen zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. Deze zijn bedoeld om te helpen bij het verminderen van risico’s en verbeteren van de werkpraktijken. Onze technici zijn gekwalificeerd en getraind om deze keuringen uit te voeren en onze klanten te adviseren over de veiligheid van machines.

Veiligheid voorop 

Een belangrijk instrument op het gebied van veiligheid is het keurmerk BMWT-Keur. Dit keurmerk garandeert de kwaliteit van periodieke veiligheidskeuringen op werkmaterieel. Jaarlijks worden meer dan 350.000 machines onder BMWT-Keur gekeurd, waardoor de veiligheid van deze machines wordt gegarandeerd. Echter, veiligheid gaat verder dan alleen een gekeurde machine. Daarom bieden wij ook een kwaliteitssysteem voor bedieningstrainingen onder de naam BMWT-Train aan. Dit systeem is bedoeld om veilig en bekwaam met werkmaterieel te werken. Hierdoor kunnen we onze klanten helpen bij het verminderen van risico’s en verbeteren van de werkpraktijken.

Werkplaats van 't Hof
BMWT Keuring

Duurzaamheid 

Van ’t Hof, als lid van BMWT, is toegewijd om bij te dragen aan een duurzame bedrijfsvoering. BMWT biedt haar leden en de klanten van haar leden verschillende oplossingen om de duurzaamheid van hun bedrijf te verhogen. Zo ook het Keur Duurzame Bedrijfsvoering, het Efficiencylabel voor tractieladers, Het Nieuwe Draaien en Het Nieuwe Heffen. BMWT participeert ook actief in De Groene Koers. Een initiatief om de transitie naar emissieloos grondverzetmaterieel te bevorderen. Van ’t Hof is vastbesloten om onze klanten te helpen bij het verminderen van hun milieubelasting en het optimaliseren van hun bedrijfsvoering. Wij zijn er trots op om deel uit te maken van deze inspanningen en onze klanten te helpen de duurzame toekomst te realiseren.

Afspraak maken?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en veilige manier om uw werkmaterieel te keuren, dan is een BMWT keuring een uitstekende optie. Bij Van ’t Hof kunt u een afspraak maken voor een BMWT keuring. Onze technici zijn gekwalificeerd en getraind om deze keuringen uit te voeren en onze klanten te adviseren over de veiligheid van hun machines. Door het laten uitvoeren van een BMWT keuring bij Van ’t Hof, kunt u er zeker van zijn dat uw machine veilig is voor gebruik en voldoet aan de hoogste veiligheidseisen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een BMWT keuring.

Maak nu je afspraak:

Telefoon: 0181 68 72 52
E-mail: Info@hoftechniek.nl