Even voorstellen

DitOil levert olie en smeer middelen die door jaren lange test fases nu tot de absolute top behoort. De (test)partners van het eerste uur komen uit de meest uiteenlopende toepassingsgebieden zoals loonbedrijven,  auto importeurs,  agri-machines, autosport, wegvervoer, bosbouw, binnenvaart, off-shore, wielersport, kledingindustrie en zelfs skiliften.  DitOil zorgt met zijn smeermiddelen voor een permanent sterk hechtende oliefilm laag. Hierdoor ontstaat er aanzienlijk mindere wrijving wat bijdraagt aan: minder slijtage, minder energieverlies, gunstiger brandstofverbruik (rendementsverbetering tot 12% is haalbaar), meer vermogens output, minder warmte ontwikkeling, verlenging van de onderhoudsintervallen dus minder operationele kosten.

De producten

DitOil additive
DitOil additive is een olieadditive voor 100% opgebouwd uit olie- en petrochemische bestanddelen. Dit additive geeft een onwaarschijnlijk hoog smerende eigenschap in combinatie met de aanwezige olie. Dit door het creëren van een permanent sterk hechtende oliefilm laag.  3% van bijvoorbeeld de carter inhoud is al genoeg, en geeft een beter kwaliteit en kunt u de onderhouds interval verlengen.

DitOil Grease
DitOil Grease EP-2 is een uitgebalanceerd poly-urea verdikt smeervet. Opgebouwd uit hoogwaardige grondstoffen en exclusieve additieven, hieraan dankt dit vet zijn goede prestaties. Dit vet is vooral ontwikkeld om als beste uit testen te komen op het gebied van: roest en oxidatievorming, temperatuur en viscositeit, stabiliteit, aanhechting en extremere druk belastingen.
Door deze test is dit vet nu zeer geschikt voor extremere belastingen, hogere tempraturen, vochtige en of zure omgevingen daar waar alle andere vetten te kort schieten. De zeer goede gepatenteerde samenstelling is goed voor verbeterende prestaties en een uitstekende aanhechting op diversen materialen. Dit resulteert in een goede bescherming en een langere levensduur. U zou uw vetsmeer intervallen met 50% kunnen terug brengen.

DitOil Foodgrade
DitOil Foodgrade is ook een EP-2 vet zoals hierboven omschreven allen gedraagt deze zich uitzonderlijk goed in situaties waar een groot temperatuurbereik nodig is.

DitOil Sprayman
DitOil sprayman is een hoogwaardige smeer en kruipolie. Deze bied meer voordelen ten opzichte van de conventionele smeer en kruipoliën in de markt. De uitgebalanceerde ingrediënten van deze smeer- kruipolie zijn een mix van: anti-corrosie additieven, vochtaanbrengers, hechting en smeer verbeteraars. Hierdoor smeert, kruipt, reinigt en droogt nagenoeg op en blijft toch smeren.
Hierdoor hebben vuil en stof minder kans op aanhangen, verder is hij 100% water resistent, hittebestendig en hebben zouten en zuren weinig invloed op de smerende werking.

DitOil Pointer
De DitOil Pointer is een hoogwaardige additief voor de extremere toepassingen. Door een naald is de pointer precies te doseren en dus ook zuinig in gebruik. Toepassingen op bijvoorbeeld onderhoudsvrije lagers, RVS, sloten, Skeelers, elektromotoren, modelbouw, beschadigde draad einden, industrie en de nodige revisie werkzaamheden.

Om u echt te overtuigen hebben we een demo opstelling die we graag bij u laten zien.
Hier gaan we graag de uitdaging aan om uw huidige olie en smeermiddelen te testen naast en met DitOil. Bel nu nog voor een afspraak!