DitOil smeerproducten

DitOil smeerproducten leveren olie  die door jaren lange test fases nu tot de absolute top behoort. De (test)partners van het eerste uur komen uit de meest uiteenlopende toepassingsgebieden zoals loonbedrijven, auto importeurs,  agri-machines, autosport, wegvervoer, bosbouw, binnenvaart, off-shore, wielersport, kledingindustrie en zelfs skiliften.  Daarnaast zorgt DitOil met zijn smeermiddelen voor een permanent sterk hechtende oliefilm laag. Hierdoor ontstaat er aanzienlijk mindere wrijving wat bijdraagt aan: minder slijtage, minder energieverlies, gunstiger brandstofverbruik (rendementsverbetering tot 12% is haalbaar), meer vermogens output, minder warmte ontwikkeling, verlenging van de onderhoudsintervallen dus tot slot minder operationele kosten.

De producten

DitOil additive
Dit is een olieadditive voor 100% opgebouwd uit olie- en petrochemische bestanddelen. Zo geeft dit ”additive” een onwaarschijnlijk hoog smerende eigenschap in combinatie met de aanwezige olie. Waardoor er een permanent sterke hechtende oliefilm laag gehecht wordt. 3% van bijvoorbeeld de carter inhoud is al voldoende. Tot slot geeft het een betere kwaliteit en hierdoor kunt u de onderhoudsinterval verlengen.

DitOil Grease
De EP-2 is een uitgebalanceerd poly-urea verdikt smeervet. Opgebouwd uit hoogwaardige grondstoffen en exclusieve additieven. Hierdoor heeft dit vet een goede prestatie. Dit vet is vooral ontwikkeld om als beste uit testen te komen op het gebied van: roest en oxidatievorming, temperatuur en viscositeit, stabiliteit, aanhechting en extremere druk belastingen.

Door deze test is dit vet nu zeer geschikt voor extremere belastingen, hogere tempraturen, vochtige en of zure omgevingen. Hier schieten alle andere vetten te kort. De zeer goede gepatenteerde samenstelling is goed voor verbeterende prestaties en een uitstekende aanhechting op diversen materialen. Zo resulteert dit in een goede bescherming en een langere levensduur. Tot slot zou u uw vetsmeer intervallen met 50% kunnen terug brengen.

DitOil Foodgrade
Foodgrade is ook een EP-2 vet zoals hierboven omschreven. alleen gedraagt deze zich uitzonderlijk goed in situaties waar een groot temperatuurbereik nodig is.

DitOil Sprayman

Sprayman is een hoogwaardige smeer en kruipolie. Deze bied meer voordelen ten opzichte van de conventionele smeer en kruipoliën in de markt. De uitgebalanceerde ingrediënten van deze smeer- kruipolie zijn een mix van: anti-corrosie additieven, vochtaanbrengers, hechting en smeer verbeteraars. Hierdoor smeert, kruipt, reinigt en droogt nagenoeg op en blijft het toch smeren.

Hierdoor hebben vuil en stof minder kans op aanhangen, tot slot is hij 100% water resistent, hittebestendig en hebben zouten en zuren weinig invloed op de smerende werking.

DitOil Pointer
De DitOil Pointer is een hoogwaardige additief voor de extremere toepassingen. Door een naald is de pointer precies te doseren en dus ook zuinig in gebruik. Toepassingen op bijvoorbeeld onderhoudsvrije lagers, RVS, sloten, Skeelers, elektromotoren, modelbouw, beschadigde draad einden, industrie en de nodige revisie werkzaamheden.

Om u echt te overtuigen hebben wij een demo opstelling die we graag bij u willen laten zien. Wij gaan altijd graag de uitdaging aan. Wij wille graag uw huidige olie testen naast en met die van DitOil.  Bel nu nog voor een afspraak! En wie weet smeert u binnenkort ook opeens DitOil.