De verhuur mogelijkheden
Van ’t Hof Techniek is gespecialiseerd in machineverhuur met of zonder bediening. Wij beschikken over een uitgebreid machinepark met alleen de beste kwaliteit van machines en materialen. Zo hebben wij een breed aanbod in “grondverzet machines”, waarvan een groot gedeelte is aangepast voor extreme omstandigheden in de havens.

Indien gewenst verhuren wij machines met machinist(en). Deze machinisten zijn all-round en hebben de nodige ervaring om op diverse machines te kunnen worden ingezet. Naast de beschikbare ervaring zijn onze machinisten tevens gecertificeerd, waardoor ze kunnen worden ingezet voor havenwerkzaamheden.

Machines voor verhuur
Wij hebben onder andere de volgende machines beschikbaar voor machineverhuur:

Rups Shovels
Graafmachines op rupsbanden
Wielladers (ook op rupsen)
Overslagkranen
Mini grafmachines
Veegmachines
Veegzuigmachines (indoor & outdoor)
Schrob- Zuigmachines
Mini wielladers
Schrankladers
Hogedruk reinigers
Heftrucks en palletwagens
Hydraulische aanbouw gereedschappen

Het machinepark
Ons machinepark is zeer divers en uitgebreid. Het grootste gedeelte van ons verhuurpark bestaat uit grondverzet machines welke met of zonder machinist gehuurd kunnen worden. Wij hebben altijd een flexibel aantal machines op afroep beschikbaar voor korte termijn verhuur. Heeft u machine voor een langere periode nodig, dan is lange termijn verhuur een mogelijkheid die wij kunnen bieden.

Naast grondverzet machines bezit ons machinepark een groot scale aan aanbouw werktuigen, geschikt voor losse verhuur of in combinatie met de machine. Zo kunnen wij naast bakken en pallet sets ook hydraulische sloophamers en scharen, vergruizers en sloop- sorteer grijpers voor voor u inzetbaar maken.

Reinigingsmachine verhuur
Onze machineverhuur beperkt zich niet tot grondverzet machines. Ook hebben wij een uitgebreid assortiment kleinere machines en kunt u bij ons terecht voor de huur van hogedrukreinigers met warm of koud water tot ca. 300 bar. Voor de reinigingsmarkt hebben wij ook schrob-zuig en veeg-zuig machines voor de verhuur beschikbaar.

Machineverhuur op maat
Van ’t Hof Techniek staat bekend om zijn flexibiliteit. Zo hebben wij in het verleden vaak een oplossing kunnen bieden, door machines aan te passen en zo geschikt kunnen maken voor specialistisch en uniek werk. Door mee te denken, constructies te verzinnen en aanpassingen aan machines ter verrichten maakte wij onmogelijke werkzaamheden mogelijk. Zo kijken wij ook naar ons verhuur aanbod. Is de machine die u nodig heeft op de markt, of zijn er aanpassingen nodig voor uw werkzaamheden? Heeft u de machine voor een lange of korte periode nodig? Wilt u de gehuurde machine verzekerd hebben of behoeft de machine tijdens de verhuurperiode onderhoud? Heeft u een machinist nodig om de machine voor u te bedienen? Of heeft u liever een all-in prijs of prijs per ton? Alle deze vraagtekens zijn voor ons vanzelfsprekend en bespreekbaar voor een verhuur wordt gestart. Wij denken namelijk in oplossingen!.

Alle opties en mogelijkheden zijn bespreekbaar dus bel ons op 0181-687252 voor uw op maat gesneden aanbieding of neem contact op via onze contactpagina.

machineverhuur op maat
Schroot rijden
Van ’t Hof heeft zich door de jaren heen zeer gespecialiseerd in het aanrijden en verdichten van schroot. Met onze rups shovels die wij hiervoor speciaal hebben aangepast rijden we fijn tot maximaal 3b schroot aan bij het beladen van boten. Door het aanschuiven van schroot in de zijden en onder de luiken verdichten we ook enigszins het schroot. Door deze bewegingen dragen we bij aan ca. 30% meer lading die er mee kan op deze boten. Onze rupsshovels zijn aan alle kanten beschermd tegen deze kwetsbare werkzaamheden en mocht het zo zijn dat er schade ontstaat dan staat er altijd een reserve aan de wal. Hierdoor kunnen we met onze inzet de boot dag en nacht bedienen tot deze weer de lading heeft en kan vertrekken.