De multi vergruizer

Er zijn twee type Multi Vergruizers te weten de SMC250 en de SMC300. Deze twee types hebben de optie voor de montage van twee verschillende kaken. Zo is er de RG serie die met hun smalle scharen zeer geschikt zijn voor de sloop vaan bijvoorbeeld betonnen kolommen. En de RD serie met langere scharen die ook ingezet kunnen worden voor het knippen van de staal constructies. De multi vergruizers zijn er voor graafmachines in de gewichtsklasse van 5 ton tot en met 38 ton eigengewicht.

De pocher verpulver

Onze Posher serie is ontworpen om betonpuin na afbraak efficiënt te vergruizen en verpulveren, zodat schoon betonstaal overblijft. Dankzij de hogere bulkdichtheid van gebroken beton worden afvaltransporten veel efficiënter, waardoor brandstof- en tijdbesparing wordt gerealiseerd. De Posher is geschikt voor machines met een eigengewicht van 17 tot 36 ton.

De vergruizer

Onze SUP-serie vergruizers zijn ideaal voor het efficiënt afbreken van betonnen constructies. Door het gebruik van verschillende scharen en kaken, kunnen deze vergruizers ook gebruikt worden voor het slopen van staalconstructies. De RC-kaken hebben een beperkt bijtgebied met een beperkt aantal tanden, waardoor een optimale concrete penetratie wordt bereikt voor maximale snelheid. Hierdoor kunt u een gebouw efficiënt afbreken door het strategisch knippen van muren en kolommen. De RP-kaken hebben een breder bijtgebied met meer tanden, die dieper en op meerdere plaatsen tegelijk het beton binnendringen. De RS-kaken zijn specifiek ontworpen om stalen balken of ijzeren objecten te knippen, met een vorm die het object naar de punt leidt waar snijden en kracht optimaal is. De snijbladen kunnen op verschillende plaatsen in de kaken verplaatst en gedraaid worden, waardoor ze gebruikt kunnen worden op alle kanten en de kosten van de slijtdelen minimaal gehouden worden. Deze vergruizers zijn beschikbaar voor machines met een eigengewicht van 17 tot 70 ton.