Even voorstellen

Soosan is een Zuid Koreaanse fabrikant van Schrootscharen, sloop- sorteergrijpers, vergruizers en hydraulische hamers. Deze worden volledig in eigen huis ontwikkeld en gefabriceerd. Dit betekend dat er niet word ingekocht en geassembleerd, maar dat alle kennis vanaf een blank stuk papier tot in het veld in eigen beheer is. Met al deze ervaring is Soosan uitgegroeid tot een van de grotere spelers op de wereld markt. Soosan heeft een eigen Europese vestiging die gevestigd is hier in Nederland. Dit maakt dat de kennis en onderdelen binnen hand bereik zijn, wat in combinatie met de service van van ’t Hof u meer zekerheid geeft voor continuïteit.

De multi vergruizer

Er zijn twee type Multi Vergruizers te weten de SMC250 en de SMC300. Deze twee types hebben de optie voor de montage van twee verschillende kaken. Zo is er de RG serie die met hun smalle scharen zeer geschikt zijn voor de sloop vaan bijvoorbeeld betonnen kolommen. En de RD serie met langere scharen die ook ingezet kunnen worden voor het knippen van de staal constructies. De multi vergruizers zijn er voor graafmachines in de gewichtsklasse van 5 ton tot en met 38 ton eigengewicht.

De pocher verpulver

De Posher serie is ontwikkeld met het oog op het breken van beton puin na afbraak.
Deze vergruist en verpulvert het beton zodat we schoon beton staal kunnen overhouden. De bulkdichtheid van gebroken beton is veel hoger. Uw concrete afvaltransporten is veel efficiënter voor de dichtheid en scheelt brandstof en tijd. De pocher is er voor machines van 17 ton tot en met 36 ton eigengewicht.

De vergruizer

Met SUP-serie Vergruizers kunt u betonnen constructies slopen. En ook hier kunnen we de vergruizer aanpassen met andere scharen en kaken voor het afbreken van staal constructies. De RC-kaken hebben een vrij beperkte bijt met een beperkt aantal tanden. Dit zorgt voor een optimale concrete penetratie voor verpletterende maximumsnelheid. Hierdoor kunt u een gebouw afbreken door strategisch knippen van muren en kolommen. De RP-kaken hebben een breder bijt gebied met meer tanden. Dat dieper en op meerdere plekken tegelijk het beton binnen dringt. De RS-kaken zijn ontworpen om specifiek stalen balken of ijzer objecten te knippen. De vorm van de RS kaken, trekken het object naar de punt waar snijden en kracht optimaal is in deze positie.
 De snijbladen kunnen worden verplaatst en geroteerd op verschillende plaatsen in de kaken. Daarom kunnen ze gebruikt worden op alle kanten om de kosten van de slijtdelen minimaal te houden.
 Deze vergruizers zijn er in uitvoeringen voor machines van 17 ton tot en met 70 ton eigen gewicht.

De Soosan Grijpers zijn inzetbaar voor: