Over ons

Van ’t Hof is in 1997 ontstaan in de Rotterdamse haven, in een tijd waarin veel bedrijven op personeel bezuinigden. Na een collectieve ontslagronde en een einde aan zijn eigen arbeidscontract, besloot Filip van ’t Hof om een servicebus aan te schaffen en reparatie- en onderhoudswerk onder eigen naam voort te zetten. Dankzij zijn grote netwerk in de haven wisten veel mensen hem snel te vinden en groeide zijn werkzaamheden uit. Dit leidde ook tot de vraag of er een veegmachine gehuurd kon worden. Filip aarzelde niet om hierop in te gaan en zo begon de verhuur van machines.

In de loop der jaren heeft Van ’t Hof een groot verhuurvloot opgebouwd van ongeveer 55 machines die verhuurd worden op lange- en korte termijn, met of zonder bediening. Sinds 2014 is Van ’t Hof gevestigd aan de Hofweg in Spijkenisse, waar een nieuw hoofdkantoor met een grote werkplaats is gerealiseerd. Deze locatie is voorzien van moderne faciliteiten en biedt ruimte voor service en onderhoud aan verschillende machines.

Van ’t Hof streeft naar professioneel werk en is een aanvulling voor elke sector waar met machines gewerkt wordt. Wij zijn een dynamische organisatie met korte lijnen, persoonlijke aandacht en 24/7 service. Ons uitgebreide machinepark biedt voor elke branche de juiste machine en wij bieden ook onderhoud, reparatie en service aan, waardoor onze machines altijd van uitstekende kwaliteit zijn. Wij zijn Nederlandse importeur van HIDROMEK, een merk dat zich onderscheidt in vele aspecten van andere machines op de markt en dat meerdere internationale prijzen heeft gewonnen. Onze slogan is niet voor niks “Voor het professionele werk”

Veel later is er ook het idee ontstaan om een ander bedrijf op te richten namelijk EQ-Store. Als uitbreiding van onze core business en oorspronkelijk bedoeld om verhuur van kleine machines te regelen, maar de focus is snel verlegd naar persoonlijke beschermingsmiddelen en bedrijfskleding. EQ-Store is een echte “safety shop” waarbij we de vakman en vakvrouw willen ontzorgen door dé leverancier te zijn voor veilig en comfortabel werken.

Sinds het importeursschap van HIDROMEK en de oprichting van EQ-Store, heeft Van ’t Hof de mogelijkheid om de slogan “Voor het professionele werk” nog meer waar te maken. Onze brede productportfolio, van machines tot persoonlijke beschermingsmiddelen en bedrijfskleding, en onze commitment om onze klanten te ontzorgen. Zorgt ervoor dat we onze maximale inspanning leveren om onze klanten te voorzien van de juiste oplossing voor hun professionele werkomgeving.

Van ’t Hof is een organisatie die zich richt op het leveren van producten en diensten van hoge kwaliteit aan haar klanten. Ons bedrijf is gebaseerd op een aantal kernwaarden, zoals klantgerichtheid, flexibiliteit en kwaliteit. Hierdoor is Van ’t Hof in staat om op een efficiënte en effectieve manier aan de specifieke eisen van haar klanten te voldoen. De combinatie van deze kernwaarden en de kennis en ervaring van het bedrijf in de markt, maakt Van ’t Hof tot een brede en flexibele organisatie die zich aanpast aan de veranderende eisen van de markt en de klanten. Hierdoor is Van ’t Hof in staat om haar klanten op een uitstekende manier te bedienen en tevreden te stellen.

Meer weten?

Bent u geïnteresseerd in onze producten of wilt u meer informatie over onze diensten? Aarzel niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Wij staan klaar om u te assisteren met al uw vragen.

Telefoon: 0181 68 72 52
E-mail: Info@hoftechniek.nl