Het team van Van ’t Hof

Filip van ’t Hof
Filip van ’t HofDirectie
Filip is de technische expert binnen het bedrijf. Met zijn jarenlange ervaring op verschillende technische niveaus kan hij u helpen met out-of-the-box oplossingen voor uw problemen. Daarnaast vormt hij samen met Nel de basis van 3 ondernemingen en is hij vaak te vinden in de werkplaats.
Nel van ’t Hof
Nel van ’t HofDirectie
Nel vormt samen met Filip de basis van 3 ondernemingen onder andere hoftechniek. Nel is bovendien een ervaren commercieel netwerker en is actief betrokken bij de ondernemersvereniging Nissewaard, waar zij zelfs de voorzitter is. Daarnaast is Nel lid van verschillende businesclubs, dus de kans is groot dat u haar eerder heeft gezien.
Ronald van der Vlies
Ronald van der VliesCommercieel manager
Als commercieel manager is Ronald verantwoordelijk voor de commerciële bedrijfsvoering en de strategie van het bedrijf. Daarnaast is Ronald bezig met het optimaliseren van de dienstverlening en het uitbreiden van het klanten portfolio.

 

 +31 (0) 6 15 40 06 64

 ronald@hoftechniek.nl

Marjolein Vermaas
Marjolein VermaasSales accountmanager
Als sales accountmanager is Marjolein graag onderweg om deuren in te trappen en nieuwe klanten te werven. Daarnaast is Marjolein verantwoordelijk voor het behouden van huidig klant contact. De kans is groot dus dat u Marjolein eens tegen komt.

 

+31 (0) 6 55 37 72 39

 marjolein@hoftechniek.nl

Gijs Voskamp
Gijs VoskampMarketing medewerker
Als marketingmedewerker binnen het bedrijf is Gijs verantwoordelijk voor het beheer van de website, sociale media en overige marketingactiviteiten. Met zijn achtergrond in de commerciële economie brengt hij een verfrissende blik mee en werkt hij aan het ontwikkelen en uitvoeren van nieuwe marketing- en salesconcepten.

 

  +31 (0) 6 21 10 00 67

 marketing@hoftechniek.nl

Bram van ’t Hof
Bram van ’t HofChef werkplaats
Bram is de werkplaatschef binnen het bedrijf Hoftechniek. Hij is verantwoordelijk voor het aansturen van de monteurs en het plannen van de reparaties aan het eigen machinepark en de reparaties voor derden. Hij zorgt ervoor dat alles soepel verloopt en dat de klanten tevreden zijn met de service.

 

  +31 (0) 6 55 37 72 53

 info@hoftechniek.nl

Cora Boerboom
Cora BoerboomAdministratie
Cora is van het administratieteam binnen ons bedrijf. Met haar scherpe geest en nauwkeurigheid is ze een onmisbare schakel in het proces van gegevensbeheer en -verwerking. Als er vragen zijn betreffende administratie dan is Cora uw aanspreekpunt.

 

  +31 (0) 6 55 26 10 86

boekhouding@hoftechniek.nl