DitOil

DitOil is een leverancier en ontwikkelaar van hoogwaardige smeermiddelen. Onze smeermiddelen bieden een oplossing voor het verminderen van wrijving, vooral in extreme omstandigheden. Door de toevoeging van hulpstoffen kan de kwaliteit van motoren en hydraulische systemen verbeterd worden, waardoor de risico’s op schade verminderen en onderhoudsintervallen kunnen worden uitgesteld. Bovendien kan het gebruik van onze smeermiddelen de frequentie van smeren met 50% verminderen. DitOil biedt dus een efficiënte oplossing voor een breed scala aan situaties.

DitOil
DitOil

Smeerproducten

De smeerproducten van DitOil behoren tot de absolute top in de markt. Dit komt doordat deze jarenlang zijn getest door een breed scala van partners uit diverse industrieën, zoals loonbedrijven, auto-importeurs, agri-machines, autosport, wegvervoer, bosbouw, binnenvaart, off-shore, wielersport, kledingindustrie en zelfs skiliften. Hierdoor hebben onze smeermiddelen een permanente sterk hechtende oliefilmlaag, waardoor er significant minder wrijving ontstaat. Dit leidt tot minder slijtage, minder energieverlies, een gunstiger brandstofverbruik (met rendementsverbeteringen tot 12%), meer vermogensoutput, minder warmteontwikkeling, verlenging van onderhoudsintervallen en uiteindelijk, lagere kosten.

Meer informatie?

Bent u geïnteresseerd in onze producten of wilt u meer informatie over onze diensten? Aarzel niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Wij staan klaar om u te assisteren met al uw vragen.

Telefoon: 0181 68 72 52
E-mail: Info@hoftechniek.nl