DitOil

DitOil is een toonaangevende leverancier en ontwikkelaar van smeermiddelen die worden gebruikt in verschillende industrieën. Het bedrijf heeft een brede selectie van smeermiddelen ontwikkeld die zijn ontworpen om de efficiëntie en betrouwbaarheid van machines en apparatuur te verbeteren. Het bedrijf biedt smeermiddelen voor toepassingen zoals landbouwmachines, transportvoertuigen, scheepvaart, mijnbouw, motorsport en vele andere toepassingen.

Een belangrijk voordeel van de smeermiddelen van DitOil is dat ze helpen om wrijving in machines en apparatuur te verminderen, zelfs onder extreme omstandigheden. Dit helpt om de prestaties van de apparatuur te verbeteren, het risico op schade te verminderen en onderhoudsintervallen uit te stellen. Bovendien kan het gebruik van de smeermiddelen de frequentie van smeren met 50% verminderen, wat leidt tot lagere kosten en minder onderbrekingen van de productie.

DitOil
DitOil

Smeerproducten DitOil

Het bedrijf is trots op zijn uitgebreide testprocedures die worden uitgevoerd in samenwerking met een breed scala aan partners uit verschillende industrieën. Dit zorgt ervoor dat de smeermiddelen van DitOil van hoge kwaliteit zijn en uitstekende prestaties bieden. De smeermiddelen hebben een permanente hechtende oliefilmlaag, waardoor er significant minder wrijving ontstaat. Dit leidt tot minder slijtage, minder energieverlies, een gunstiger brandstofverbruik (met rendementsverbeteringen tot 12%), meer vermogensoutput, minder warmteontwikkeling, verlenging van onderhoudsintervallen en uiteindelijk, lagere kosten.

DitOil heeft een breed scala aan smeermiddelen, waaronder motorolie, transmissieolie, hydraulische olie, smeervetten en koelvloeistoffen. Het bedrijf biedt ook op maat gemaakte smeermiddelen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van klanten. Door het gebruik van geavanceerde additieven en basisoliën bieden deze smeermiddelen superieure prestaties en bescherming. Uitstekend voor uw machine!

Meer informatie?

Bent u geïnteresseerd in onze producten of wilt u meer informatie over onze diensten? Aarzel niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Wij staan klaar om u te assisteren met al uw vragen.

Telefoon: 0181 68 72 52
E-mail: Info@hoftechniek.nl