Onze geschiedenis

Van ’t Hof is in 1997 ontstaan tijdens moeilijke tijden in de Rotterdamse haven, waar veel bedrijven op personeel bezuinigden. Na een collectieve ontslagronde en een einde aan zijn eigen arbeidscontract, besloot Filip van ’t Hof om een servicebus aan te schaffen en reparatie- en onderhoudswerk onder eigen naam voort te zetten. Dankzij zijn grote netwerk in de haven wisten veel mensen hem snel te vinden en groeide zijn werkzaamheden uit. Dit leidde ook tot de vraag of er een veegmachine gehuurd kon worden. Filip aarzelde niet om hierop in te gaan en zo begon de verhuur van machines. Nu, meer dan 20 jaar later, heeft Van ’t Hof een verhuurvloot van ongeveer 55 machines die op lange- en korte termijn verhuurd worden, met of zonder bediening.

Nieuwe markten
Sinds 2014 is Van ’t Hof gevestigd aan de Hofweg in Spijkenisse, waar een nieuwbouw is gerealiseerd met moderne faciliteiten. Met onze ervaring en kennis in de grondverzet- en recyclingmachines, willen we nu ook buiten de havens kijken naar branches waar deze machines toegepast worden. Met dezelfde visie en missie waarmee Van ’t Hof is gegroeid binnen de 24/7 economie van het havenwerk, geloven we dat we een meerwaarde kunnen bieden aan deze industrieën.

Meedenken als meerwaarde

Van ’t Hof heeft een klantgerichte en flexibele aanpak, waarbij wij snel kunnen inspelen op de wensen van de klant. Wij denken graag mee over uw problemen en bieden creatieve oplossingen. Onze inzet en veilige aanpak zijn leidend, of het nu gaat om de inzet van de juiste machine of andere constructieve oplossingen. Hierdoor dragen wij bij aan efficiënte machines die een economisch verantwoorde investering voor u zullen zijn.

Service, veiligheid & milieu

Veiligheid en milieu zijn belangrijke speerpunten voor Van ’t Hof. Al onze machines zijn aangepast aan de veiligheids- en milieu-eisen van havenactiviteiten en onze gecertificeerde monteurs voeren regelmatig inspecties uit om de veiligheid en milieuprestaties te garanderen. Onze moderne servicebussen en eigen werkplaats zorgen ervoor dat we snel en efficiënt kwalitatief hoogwaardig onderhoud en service kunnen verlenen, 24/7. Zo houdt u uw machine in optimale conditie en kunnen we een veilige en efficiënte werking garanderen.

Van ’t Hof; voor het professionele werk!

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?