Service dienstverlening

Van ’t Hof biedt professioneel onderhoud en reparatie voor het gehele machinepark. Onze fabrieksgeschoolde en getrainde monteurs zijn gekwalificeerd voor het uitlezen en aanpassen van computers. We blijven up-to-date met eventuele updates en modificaties van fabrikanten om de efficiëntie van uw machines te optimaliseren. Ons doel is preventie van machine stilstand en we bieden 24/7 beschikbaarheid voor eventuele problemen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

HMK 145LC
Constructie

Werkplaats of op locatie

Van ’t Hof biedt professioneel onderhoud en reparatie voor een breed scala aan machines, auto’s en vrachtwagens van diverse merken en types. Onze moderne werkplaats is uitgerust met de meest recente technologieën en faciliteiten die onze monteurs in staat stellen om efficiënt te werken. In sommige gevallen is het niet mogelijk om de werkzaamheden uit te voeren in onze werkplaats, daarom hebben wij speciaal ingerichte service bussen die naar uw locatie kunnen komen. Onze werkplaats heeft ook een speciaal gedeelte dat is ingericht voor de uitvoering van gevoelige revisies van verbrandingsmotoren, hydraulische componenten en cilinders, tandwielkasten, assen en versnellingsbakken. Deze ruimte is afsluitbaar om stof en slijpsel te voorkomen.

Onderdelen

Van ’t Hof gebruikt uitsluitend originele fabrieksonderdelen voor onze reparaties en onderhoud. We hebben toegang tot onderdelen van diverse merken, zelfs als deze buiten ons programma vallen. Dit geeft onze klanten de zekerheid dat de onderdelen van hoogwaardige kwaliteit zijn en perfect passen op hun specifieke machine, auto of vrachtwagen. Wij bieden flexibiliteit in onze dienstverlening door mee te denken met specifieke wensen van onze klanten. Bijvoorbeeld, wij kunnen ook alleen onderdelen leveren voor zelfreparatie, zowel gebruikte als nieuwe onderdelen naar keuze. Hierdoor kunnen onze klanten besparen op kosten, terwijl ze toch de voordelen van originele fabrieksonderdelen behouden.

Overige diensten

Als gecertificeerd BMWT Keuringsbedrijf biedt Van ’t Hof professionele verplichte keuringen voor uw machines. Volgens de Arbowet vallen machines onder “Arbeidsmiddelen” en dienen deze jaarlijks gekeurd en veilig bevonden te worden. Wij zijn gecertificeerd voor BMWT keuringen voor Mobiel Intern Transport, GWW Machines, Hoogwerkers en Verreikers/Agrimachines. Wij nemen deze verplichte taak graag uit handen, zodat u zich kunt concentreren op uw core business. Wij houden uw machinepark in de gaten en informeren u tijdig wanneer onderhoud of keuring noodzakelijk is. Hierdoor kunt u de kosten in eigen hand houden en weet u waar u aan toe bent.

Meer weten?

Bent u geïnteresseerd in onze producten of wilt u meer informatie over onze diensten? Aarzel niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Wij staan klaar om u te assisteren met al uw vragen.

Telefoon: 0181 68 72 52
E-mail: Info@hoftechniek.nl