Soosan

SOOSAN HEAVY INDUSTRIES onderscheidt zich van andere Koreaanse fabrikanten in de recycling, sloop, grond- weg- en waterbouw, door het feit dat zij alles zelf ontwerpt, engineert en fabriceert. De onderneming beschikt over een eigen Europese kantoor in Nederland, waardoor de onderdelen bevoorrading en technische ondersteuning nog eenvoudiger verloopt. SOOSAN HEAVY INDUSTRIES biedt een breed programma met sloopsorteer grijpers, sloophamers, vergruizers en scharen. De sloophamers van SOOSAN HEAVY INDUSTRIES hebben een goede gewicht/krachtverhouding, wat de hamers zeer krachtig maakt en de juiste energie geeft. Elke machine is aan te passen aan de juiste branche en situatie, met de juiste aanbouwstukken indien nodig of gewenst.

Soosan
soosan

Heavy Industries

SOOSAN HEAVY INDUSTRIES, opgericht in 1984, was een van de eerste bedrijven die in Zuid-Korea een hydraulische sloophamer ontwikkelde en lokaliseerde in de bouw- en machinebouwsector, die destijds sterk afhankelijk was van import. Het merk is sindsdien uitgegroeid tot een wereldwijd erkend merk, met meer dan 100.000 verkochte eenheden over de hele wereld. SOOSAN HEAVY INDUSTRIES is het grootste bedrijf dat tot nu toe de commerciële ontwikkeling van aanbouwdelen voor zwaar materieel heeft geleid. Het bedrijf heeft verschillende soorten internationale certificaten verkregen voor de productie van milieuvriendelijke producten en kwaliteitsborging. SOOSAN HEAVY INDUSTRIES blijft zich richten op innovatie en streeft naar de beste producten en service.

Meer informatie?

Bent u geïnteresseerd in onze producten of wilt u meer informatie over onze diensten? Aarzel niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Wij staan klaar om u te assisteren met al uw vragen.

Telefoon: 0181 68 72 52
E-mail: Info@hoftechniek.nl