Meer weten?

Of bel direct 0181-687252

Constructieve aanpassingen

Bij van ’t Hof beschikken we over een constructiewerkplaats die afgescheiden is van de reparatie- en onderhoudswerkplaats. In deze constructiewerkplaats zijn we van alle gemakken voorzien om de meest uiteenlopende constructie werken en of constructieve aanpassingen aan machines te doen. We hebben zwaarmaterieel om te kunnen branden en snijden, persen en diversen machines om machinaal te kunnen verspanen. Diversen lastechnieken maken het mogelijk om verschillende materialen samen te voegen.

 
 

Mogelijkheden

Met de faciliteiten die we hebben zijn we in staat de mooiste oplossingen te bouwen. Zo hebben we aan eigen verhuurvloot ook de nodige constructieve aanpassingen gedaan om machines te beschermen in extreme omstandigheden. Daarnaast maken we ook hulpstukken die als aanbouwdelen een oplossing kunnen bieden voor uw problemen. Deze constructiewerken kunnen ook een tool vormen die hydraulisch of pneumatisch bewegend is gemaakt, dit elektrisch of motorisch aangedreven.

 

Meedenken

Zo denken we graag mee over uw probleem. Komen daarna met een voorstel en in goed overleg kunnen we iets opzetten of al construeren voor u. Zo kan een lange zoektocht van u ineens tot een oplossing komen. Out of the box komen de leukste ideeën tot een oplossing. Alle constructiewerken zijn bij ons zwaar gebouwd en staan garant voor een lange levensduur. Uiteraard verliezen we ook de veiligheidsaspecten niet uit het oog.

Dus mocht u nog een uitdaging hebben, leg het ons voor en we denken graag met u mee.