Meer weten?

Of bel direct 0181-687252

Constructiewerken

Bij van ’t Hof beschikken we over een constructiewerkplaats die afgescheiden is van de reparatie- en onderhoudswerkplaats. In deze constructiewerkplaats zijn we van alle gemakken voorzien om de meest uiteenlopende constructiewerken en of constructieve aanpassingen aan machines te doen. Zo hebben we zwaarmaterieel om te kunnen branden en snijden, persen en diversen machines om machinaal te kunnen verspanen. Doordat er diversen lastechnieken zijn, maakt dit het mogelijk om zo verschillende materialen samen te voegen.

Mogelijkheden

Met de faciliteiten die we hebben zijn we in staat de mooiste oplossingen te bouwen. Zo hebben we aan eigen verhuurvloot ook de nodige constructieve aanpassingen gedaan om machines te beschermen in extreme omstandigheden. Daarnaast maken we ook hulpstukken die als aanbouwdelen een oplossing kunnen bieden voor uw problemen. Deze constructiewerken kunnen ook een tool vormen die zoals hydraulisch of pneumatisch bewegend is gemaakt, en dit elektrisch of motorisch aangedreven.

Meedenken

Zo denken we graag mee over uw probleem. Komen daarna met een voorstel en in goed overleg kunnen we iets opzetten of al construeren voor u. Hierdoor kan een lange zoektocht van u ineens tot een oplossing komen. Out of the box komen de leukste ideeën tot een oplossing. Alle constructiewerken zijn bij ons zwaar gebouwd en staan garant voor een lange levensduur. Uiteraard verliezen we ook de veiligheidsaspecten niet uit het oog.

Meer weten?

Een constructieve verandering laat u natuurlijk niet zomaar doen. Dat begrijpen wij! Wilt u nou meer weten? Geen probleem, u kunt ten alle tijden contact met ons opnemen om vragen te stellen. Ook kunt u bij ons terecht voor advies.