HMK635WL

Hidromek is steeds meer bezig met het uitbreiden van hun productlijn, met name op het gebied van wielladers.In 2019 heeft Hidromek op de Bauma in München ook de HMK635WL gepresenteerd, een machine die valt in de 21 ton klasse.

De HMK 635 WL voldoet volledig aan de verwachtingen van zijn gebruikers door kenmerken zoals hoge prestaties, veelzijdigheid, bedieningsgemak en veiligheid. De HMK 635 WL wiellader wordt veel gebruikt door steengroeves en betonfabrieken, voor industriële toepassingen en diensten voor de publieke sector en in veel verschillende velden met verschillende aanhangsels, waardoor productieve en efficiënte werkmogelijkheden ontstaan. De zware type wiellader HMK 635 WL biedt een hoge uitbreekkracht en uitstekende bedieningsmogelijkheden in zware werkomgevingen.

Hidromek heeft altijd de filosofie gehad eerst groot te bouwen en bij bewezen betrouwbaarheid en capaciteit de machine te “downsizen”. Kleinere en lichtere machines bouwen met de techniek en betrouwbaarheid van hun grote broers geeft een product dat zeer degelijk en betrouwbaar in elkaar steekt. Dit is ook de filosofie van Hidromek, Degelijkheid, betrouwbaar en laag in de service kosten.

Machine is voorzien van:

Totaalgewicht: 20600 kg

Max hefcapaciteit: 14000 kg

Type opbouw: Knikgestuurd

Type cabine: Gesloten cabine

Emissieklasse: Stage V / Tier IV Final

Motor: Mercedes Benz MTU watergekoelde turbodiesel motor

Inhoud graafbak: 3.5 m3

Motor vermogen: 207.41 kW

Topsnelheid: 40 km/h

Afmetingen (LxBxH): 8450x2800x3450 mm

Banden merk: L3 Bridgestone

Accessoires: Airconditioning 

FOPS cabinebescherming

Besturing: Voor- achteruitschakelaar via tip schakelaar,

Eenvoudige laadframe / bakbediening

Achteruitrij camera;

Geperforeerde ijzeren antislip loopbordes

Zware ZF Assen

Smart Link

HMK635WL
HMK635WL
HMK635WL
HMK635WL
HMK635WL

Meer informatie?

Bent u geïnteresseerd in onze producten of wilt u meer informatie over onze diensten? Aarzel niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Wij staan klaar om u te assisteren met al uw vragen.

Telefoon: 0181 68 72 52
E-mail: Info@hoftechniek.nl