Hidromekmachine: HMK 62 SS

Grote oplossing in een compacte machine …

Het nieuwe lid van de familie van graaflaadmachines is ontwikkeld met meer dan 35 jaar ervaring in HİDROMEK. De HMK 62 SS is ontworpen om de verwachtingen van de klant te overtreffen; Hoge prestaties, veelzijdigheid, bedieningscomfort en veiligheid.

HİDROMEK HMK 62 SS biedt de klant een compacte maar betrouwbare en sterke machine, zelfs onder de zwaarste omstandigheden en met lange werkuren.

U kunt alle werkzaamheden uitvoeren waarvoor twee verschillende machines nodig zijn, een minigraafmachine en een minilader, met één machine. HMK 62 SS biedt u in aanmerking komende investeringskosten en de mogelijkheid om minder tijd te besteden aan meer werk.

Het compacte formaat van de machine, het vermogen om 360 graden rond zijn eigen as te draaien, bananenboom van de graaflaadmachine, standaard extra hydraulische leidingen maken HMK 62 SS ideaal voor stedelijke constructies en agrarische toepassingen waar de ruimte vaak beperkt is.

Ruim en comfortabel

Cabine interieur

 • Ergonomische bestuurdersstoel
 • Geavanceerd verwarmings- en koelsysteem (A / C)
 • LCD-informatiedisplay
 • Monolithische achterruit
 • Zijraam openen
 • Radio en mp3-speler
 • Ergonomische joysticks
 • 12 Volt stopcontact
 • Persoonlijke opslagruimtes
 • Vloermat
 • Handgas

KRACHTIGE MOTOR UITSTEKENDE PRESTATIES!

Het hart van de HMK 62 SS-aandrijflijn is de KUBOTA-turbodieselmotor die compatibel is met de Amerikaanse EPA Tier 4- en Stage III-A-voorschriften voor uitlaatgasemissies. Deze buitengewone motor levert 59 pk, het beste in zijn klasse. Deze kracht biedt agressieve prestaties, snelle cyclustijden en snelle respons, wat uw leven op werklocaties gemakkelijker maakt.

HOGE EFFICIËNTIE, SLIMME KEUZE.

Hydraulisch systeem

De eenvoudige en betrouwbare hydraulische tandwielpomp levert een hydraulische flow van 61 ltr. /min. naar de lader, de graaflaadmachine en de extra hydraulische leidingen. Dankzij de zeer efficiënte hydraulische oliekoeler kan de HMK 62SS langer en harder werken bij hogere omgevingstemperaturen.

Hydaux

Dankzij het HYDAUX-systeem is het niet nodig om een ​​knop ingedrukt te houden om continu hydraulische olie te sturen voor verschillende optionele hulpstukken aan de voorkant.

Aandrijflijn

Axiale zuigerpompen met variabele regelingen worden aangedreven door de motor en zorgen voor hydraulische flow naar de aandrijfmotoren. De aandrijfmotoren brengen het mechanische vermogen over op de wielen door kettingen met hoge sterkte voor elke machinezijde.

Breaker Line

Dubbelzijdige extra hydraulische leiding voor de sloophamer is een standaarduitrusting voor HMK 62 SS.

PRESTATIES VAN DE LADER

Een van de kenmerken die HMK 62SS anders maakt, zijn de superieure prestaties van de voorlader. Dankzij de opbreekkracht van bak en arm van HMK 62 SS, drijft de machine de lading onbelast aan. De unieke geometrie van de bananenboom maakt het ook gemakkelijk om te werken op plaatsen waar de ruimte vaak beperkt is.

Met een hoge wendbaarheid en 4-wielaandrijving garandeert HMK 62 SS hoge prestaties in stedelijke gebieden.

De richting van de machine wordt geregeld met de joystick aan de linkerkant van de bestuurdersstoel. Met de joystick aan de stijve zijde van de stoel kan de bestuurder de laadwerkzaamheden nauwkeurig uitvoeren.

Als standaarduitrusting verkorten snelwisseladapters op de voorste giek de de tijd voor het wisslen van de uitrustingsstukken, zodat de machine langer kan blijven werken, wat de productiviteit verhoogt.

Prestaties van de graaflaadcombinatie

HMK 62 SS graaflaadcombinatie ontworpen voor alle zware werkomstandigheden in stedelijke gebieden. Het biedt precieze graafmogelijkheden waar de ruimte beperkt is.

De eenvoudige en betrouwbare hydraulische tandwielpomp biedt maximale opbreekkracht, zelfs bij lage toerentallen, en heeft een maximale oliestroom van 61 lt / min.

Wanneer de machinist de stoel in de graafpositie draait, schakelen de joysticks op de stoel om de graafmachinegroep te besturen, waardoor de machinist zijn optimale ergonomische houding kan behouden.

Optionele breker en telescooparm kunnen worden bediend met een knop op de joystick.

De achterruit kan eenvoudig monolithisch worden geopend en biedt een uitstekend zicht voor de machinist. Dankzij de extra knop op de zijconsole kan de machinist de machine vooruit en achteruit bewegen in graafpositie, wat de productiviteit verhoogt.

Aan al deze fijne details is gedacht dat u productiever en comfortabeler kunt werken in stedelijke gebieden.

Engine
BrandKubota
ModelV2403-M-T-E3B
Number of cylinders4
Bore & Stroke87 x 102.4 mm
Displacement2434 cc
Maximum Power59 Hp @ 2700 rpm
Maximum Torque160 Nm @ 1600 rpm
Hydraulic System
Main Pump Flow Rate61 lt/min @ 2700 rpm
System Pressure220 bar
Travel
TypeHydrostatic
Diriveng speeds0-12 km/h
Loader Performance
Multi Purpose Bucket Capacity0.35 m³
Pin Height2.80 m
Dump Distance0.59 m
Bucket Breakout Force2883 kgf
Arm Breakout Force2600 kgf
Digging Performance
Bucket Capacity0.06 m³
Dig Depth2.75 m
Ground Level to Slew Centre3.60 m
Loading Height2.40 m
Working Height3.47 m
Bucket Breakout Force1985 kgf
Arm Breakout Force1500 kgf
Operating Weight
Standard Machine3875 kg