Efficiëntie en Superieure Compressie met HİDROMEK Bodemverdichters

Op zoek naar de perfecte oplossing voor al uw bodemverdichtingsbehoeften? Zoek niet verder! Bij HİDROMEK begrijpen we de cruciale rol die bodemverdichting speelt in tal van bouwprojecten. Daarom bieden onze HİDROMEK bodemverdichters ongeëvenaarde efficiëntie en superieure compressie voor de meest veeleisende toepassingen.

Hoogwaardige Prestaties

Onze HİDROMEK bodemverdichters zijn ontworpen om met de hoogste prestaties te werken. Ze bieden een uitzonderlijk niveau van verdichting, waardoor u uw projecten snel en effectief kunt voltooien. Of u nu werkt aan wegenbouw, funderingen, of landschapsarchitectuur, onze machines leveren consistente en betrouwbare resultaten.

Minimale Passages, Maximale Efficiëntie

In werkgebieden zorgen HİDROMEK bodemverdichters voor de benodigde verdichting met een minimum aantal passes. Dit bespaart u niet alleen tijd, maar ook brandstofkosten, wat resulteert in aanzienlijke kostenbesparingen voor uw projecten. Bovendien passen onze verdichters zich aan de grondstructuur aan, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende soorten materialen.

Flexibiliteit met Verschillende Werkingsbereiken

Met twee werkingsbereiken, hoog excentrisch moment en laag excentrisch moment, bieden onze bodemverdichters u de flexibiliteit om verschillende soorten materialen te verdichten. Het hoge excentrische moment zorgt voor effectieve verdichting van dikke grondlagen met hoge trillingsenergie, terwijl het lage excentrische moment superieure oppervlakteafdichting biedt voor de laatste verdichtingsfase, ideaal voor dunne lagen en fijne afwerkingen.

Verhoogde Prestaties in Alle Omstandigheden

HİDROMEK bodemverdichters zijn niet alleen krachtig, maar ook veelzijdig. Ze presteren uitstekend in alle omstandigheden, zelfs op steile hellingen, dankzij hun superieure klimvermogen. Dit betekent dat uw projecten soepel en zonder onderbrekingen kunnen verlopen, ongeacht het terrein.

Kies voor HİDROMEK voor de Beste Bodemverdichting

Kortom, als u op zoek bent naar bodemverdichters die superieure efficiëntie, compressie en prestaties bieden, dan is HİDROMEK de juiste keuze. We zijn er trots op dat we de norm stellen voor bodemverdichtingstechnologie en onze machines staan klaar om u te helpen bij het bereiken van uw projectdoelen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe HİDROMEK uw bouwprojecten naar een hoger niveau kan tillen.compactors

.
 
Engine
Brand, ModelDEUTZ, TCD 4.1 L4
Number of Cylinders4 in line
Bore & Stroke101 mm x 126 mm
Displacement4.038 cc
Maximum Power154 HP (115 kW) @2200 rpm
Maximum Torque609 Nm @1600 rpm
Steering System
Oscillation angle± 12˚
Articulation angle± 35˚
Driving Speed
1st gear5 km/h
2nd gear6 km/h
3rd gear9 km/h
4th gear12 km/h
Dimension
Length (standard equipment), Max5.850 mm
Height (with ROPS cabin), Max2.970 mm
Height without cabin (expedition)2.280 mm
Width, drum2.130 mm
Diameter, drum1.500 mm
Capacity
Fuel tank350 L
Hydraulic tank105 L
Weight
Standard machine operating weight11.300 kg