HMK 390 LC LR

HIDROMEK, die oplossingen voor verschillende soorten toepassingen vindt, voldoet aan de verwachting van de klanten in dit segment met zijn speciale model HMK 390 LC LR, ontworpen voor slootreiniging en zandsteengroeven. HMK 390 LC LR introduceert innovaties zoals verbeterde prestaties, bedieningsgemak en veelzijdigheid. Het stelt de machinist in staat om perfecte bedieningsmogelijkheden en betrouwbaarheid te hebben en zorgt voor een laag brandstofverbruik, eenvoudig onderhoud en bestuurderscomfort.

Ontwerp bekroonde serie

De H4-serie is de weerspiegeling van het concept “Creating the Operator of HİDROMEK” op de productlijn van HİDROMEK graafmachines. De cabine van de H4-serie, is ontworpen door rekening te houden met het gebruiksgemak en gebruikers de mogelijkheid te bieden hun machines en hun behoeften te personaliseren. Bestuurders kunnen de componenten en alle gebruiksfuncties aanpassen – joystick consoles, bestuurdersstoel en armleuningen naargelang hun werkomstandigheden.

Opera controlesysteem

Sinds de allereerste fase van het ontwerp, is H4 ontwikkeld zodat de gebruiker de machine met een buitengewoon gemak kan bedienen, in een omgeving van totaal comfort, en zich als in zijn eigen kantoor kan voelen. Daarom is H4 voor het eerst in zijn klasse uitgerust met OPERA (HİDROMEK Operator Interface).

Brandstof economie

U kunt meer werk doen en besparen op het brandstofverbruik in elke tank, met de elektronisch geregelde Isuzu-motor en verschillende werk instellingen voor de Kawasaki hydraulische pomp voor alle omstandigheden.

Meer comfort

HIDROMEK creëert een comfortabelere en aangenamere werkomgeving voor de lange werkuren in de cabine, voldoet aan de exacte behoeften van de bestuurder, verhoogt de efficiëntie van de bestuurder en stelt de bestuurder in staat zich op zijn werk te concentreren.

De cabinedeur is groot genoeg om de bestuurder in staat te stellen deze gemakkelijk en voldoende vrije toegangsruimte te geven. Het openen van de voorruit is ontworpen om de bestuurder perfect zicht te geven. Het is mogelijk om de voorruit te openen door deze naar het dak te schuiven. Achterruit kan worden verwijderd en onder de bestuurdersstoel worden bewaard. Andere functies die het comfort van de machinist verbeteren, zijn de ergonomische stoel en de voor console. De standaard bestuurdersstoel van de HMK 290 LC LR kan in 9 verschillende posities worden ingesteld en is ontworpen om de bestuurder in staat te stellen zonder vermoeidheid en comfortabel met hoge prestaties gedurende lange uren te werken. Bovendien kunnen de joystick console en stoel onafhankelijk bewegen, zodat de bestuurder de meest geschikte positie voor zijn lichaamsstructuur kan aanpassen.

De stoel is uitgerust met een veiligheidsgordel voor de veiligheid van de bestuurder. De cabine wordt ondersteund door 6 siliconen viscose bevestigingen die de effecten van geluid, schokken en trillingen dempen, ongeacht de werkomstandigheden van de machine en de optionele bevestiging erop. Ook is een airconditioner inbegrepen in de standaarduitrusting.

Giek, arm en verbindingen

H4-serie graafmachines giek en arm zijn vervaardigd voor maximale prestaties en een lange levensduur. Er zijn verschillende arm- en bakconfiguraties beschikbaar voor verschillende toepassingen.

HİDROMEK Smartlink

De Smartlink die communiceert met het GSM-netwerk, het GPS-volgsysteem zorgt voor het volgen van gegevens, zoals de gebruiksperioden, geografische positie, brandstofverbruikswaarden, onderhoudstijden en foutcodes door de service en de klant via internet. Dit systeem maakt efficiënter gebruik van de machine en servicebeheer mogelijk.

Effectieve klantenondersteuning

Het Service team van Van ’t Hof is opgegroeid in de 24/7 economie van de havens. Hier heeft het service team zich bewezen snel en adequaat voor haar klanten klaar te staan. Met deze service willen we ons ook bewijzen in de wereld van grondverzet, recycling en sloop.

Engine

Brand Isuzu
Model AH-6HK1X
Number of cylinders 6
Bore x Stroke 115 x 125 mm
Displecement 7790 cc
Maximum Power 287 HP @ 2000 rpm
Maximum Torque 1136 Nm @ 1500 rpm

Hydraulic System

Type Closed Center System
Pump Type Variable Displecement Piston
Main Pump Flow Rate 2 x 290 lt
Pilot Pump Flow Rate 28 lt/min

System Pressure

Boom Lifting Down 240 kgf/cm²
Boom Lifting Up 330 kgf/cm²
Arm Opening 330 kgf/cm²
Arm Closure 240 kgf/cm²
Travel 350 kgf/cm²
Swing 280 kgf/cm²
Pilot Control 40 kgf/cm²
Bucket Opening 240 kgf/cm²
Bucket Closure 240 kgf/cm²

Swing

Type Axial Piston Hydromotor
Swing Speed 8.7 rpm
Driving Speeds
Maximum Traction Force 30.540 kgf
High Speed 4.9 km/h
Low Speed 2.9 km/h

Digging Performance

Standard Bucket Capacity 1.0 m³
Digging Depth 11.82 m
Digging Reach at Ground Level 16.78 m
Digging Reach 12.35 m
Digging Height 15.03 m
Bucket Digging Force (ISO) 11.400 kgf
Arm Crowd Force (ISO) 7.800 kgf
Bom Dimension 10 m
Arm Dimension 6 m

Filling Capacities

Engine Oil 36 lt
Radiator 39 lt
Fuel Tank 555 lt
Hydraulic Tank 260 lt
Hydraulic System
480 lt
Swing Reduction 7.2 lt
Travel Reduction 2×10 lt

Operating Weight

Standard Machine 42.100 kg

HMK 390 LC LR