HMK 310 LC LR

HIDROMEK, die oplossingen voor verschillende soorten toepassingen vindt, voldoet aan de verwachting van de klanten in dit segment met zijn speciale model HMK 310 LC LR, ontworpen voor slootreiniging en zandsteengroeven. HMK 310 LC LR introduceert innovaties zoals verbeterde prestaties, bedieningsgemak en veelzijdigheid. Het stelt de machinist in staat om perfecte bedieningsmogelijkheden en betrouwbaarheid te hebben en zorgt voor een laag brandstofverbruik, eenvoudig onderhoud en bestuurderscomfort.

Ontwerp bekroonde serie

De H4-serie is de weerspiegeling van het concept “Creating the Operator of HİDROMEK” op de productlijn van HİDROMEK graafmachines. De cabine van de H4-serie, is ontworpen door rekening te houden met het gebruiksgemak en gebruikers de mogelijkheid te bieden hun machines en hun behoeften te personaliseren. Bestuurders kunnen de componenten en alle gebruiksfuncties aanpassen – joystick consoles, bestuurdersstoel en armleuningen naargelang hun werkomstandigheden.

Opera controlesysteem

Sinds de allereerste fase van het ontwerp, is H4 ontwikkeld zodat de gebruiker de machine met een buitengewoon gemak kan bedienen, in een omgeving van totaal comfort, en zich als in zijn eigen kantoor kan voelen. Daarom is H4 voor het eerst in zijn klasse uitgerust met OPERA (HİDROMEK Operator Interface).

Brandstof economie

U kunt meer werk doen en besparen op het brandstofverbruik in elke tank, met de elektronisch geregelde Isuzu-motor en verschillende werk instellingen voor de Kawasaki hydraulische pomp voor alle omstandigheden.

Meer comfort

HIDROMEK creëert een comfortabelere en aangenamere werkomgeving voor de lange werkuren in de cabine, voldoet aan de exacte behoeften van de bestuurder, verhoogt de efficiëntie van de bestuurder en stelt de bestuurder in staat zich op zijn werk te concentreren.

De cabinedeur is groot genoeg om de bestuurder in staat te stellen deze gemakkelijk en voldoende vrije toegangsruimte te geven. Het openen van de voorruit is ontworpen om de bestuurder perfect zicht te geven. Het is mogelijk om de voorruit te openen door deze naar het dak te schuiven. Achterruit kan worden verwijderd en onder de bestuurdersstoel worden bewaard. Andere functies die het comfort van de machinist verbeteren, zijn de ergonomische stoel en de voor console. De standaard bestuurdersstoel van de HMK 310 LC LR kan in 9 verschillende posities worden ingesteld en is ontworpen om de bestuurder in staat te stellen zonder vermoeidheid en comfortabel met hoge prestaties gedurende lange uren te werken. Bovendien kunnen de joystick console en stoel onafhankelijk bewegen, zodat de bestuurder de meest geschikte positie voor zijn lichaamsstructuur kan aanpassen.

De stoel is uitgerust met een veiligheidsgordel voor de veiligheid van de bestuurder. De cabine wordt ondersteund door 6 siliconen viscose bevestigingen die de effecten van geluid, schokken en trillingen dempen, ongeacht de werkomstandigheden van de machine en de optionele bevestiging erop. Ook is een airconditioner inbegrepen in de standaarduitrusting.

Giek, arm en verbindingen

H$-serie graafmachines giek en arm zijn vervaardigd voor maximale prestaties en een lange levensduur. Er zijn verschillende arm- en bakconfiguraties beschikbaar voor verschillende toepassingen.

HİDROMEK Smartlink

De Smartlink die communiceert met het GSM-netwerk, het GPS-volgsysteem zorgt voor het volgen van gegevens, zoals de gebruiksperioden, geografische positie, brandstofverbruikswaarden, onderhoudstijden en foutcodes door de service en de klant via internet. Dit systeem maakt efficiënter gebruik van de machine en servicebeheer mogelijk.

Effectieve klantenondersteuning

Het Service team van Van ’t Hof is opgegroeid in de 24/7 economie van de havens. Hier heeft het service team zich bewezen snel en adequaat voor haar klanten klaar te staan. Met deze service willen we ons ook bewijzen in de wereld van grondverzet, recycling en sloop.

Engine
BrandIsuzu
ModelAH-6HK1X
Number of cylinders6
Bore x Stroke115 x 125 mm
Displecement7790 cc
Maksimum Power284 HP @ 1900 rpm
Maksimum Torque1136 Nm @ 1500 rpm
Hydrualic System
TypeClosed Center System
Pompa TypeVariable Displecement Piston
Main Pump Flow Rate2 x 290 lt
Pilot Pump Flow Rate28 lt/min
System Pressure
Attachment330 kgf/cm²
Power Boost350 kgf/cm²
Travel350 kgf/cm²
Swing280 kgf/cm²
Pilot40 kgf/cm²
Swing
TypeAxial Piston Hydromotor
Swing Speed9.1 rpm
Driving Speeds
Maximum Traction Force30.540 kgf
High Speed4.9 km/h
Low Speed2.9 km/h
Dimensions
Vertical Operating Height21.37 m
Bom Dimension10.9 m
Middle Arm Dimension2.5 m
Arm Dimension6.2 m
Maximum Attachment Weight2.600 kg
Filling Capacities
Engine Oil36 lt
Radiator39 lt
Fuel Tank555 lt
Hydrualic Tank260 lt
Hydrualic System480 lt
Swing Reduction7.2 lt
Travel Reduction2×10 lt
Operating Weight
Standard Machine44.500 kg

HMK 310 LC LR