De Bauma beurs in München is een internationale beurs voor de bouw- en wegenbouwsector. Het is een van de grootste beurzen voor deze branche in Duitsland en trekt bezoekers uit de hele wereld. De beurs biedt een platform voor bedrijven om hun producten en diensten te presenteren en te netwerken met andere professionals in de branche. Er zijn ook seminars en conferenties georganiseerd tijdens de beurs waarin de laatste trends en ontwikkelingen in de bouw- en wegenbouwsector worden besproken. De beurs is voor bouwbedrijven, aannemers, ingenieurs, architecten, gemeenten en andere belanghebbenden in de bouw- en wegenbouwbranche een belangrijke gelegenheid om kennis op te doen, zakelijke contacten te leggen en zich te profileren als leverancier van innovatieve producten en diensten.

van ’t Hof was uiteraard aanwezig op de Bauma beurs in München. De beurs trok veel bezoekers uit de hele wereld. Van ’t Hof stond bij de stand van HIDROMEK en zij presenteerde daar het uitgebreide machine aanbod. Er waren veel geïnteresseerde bezoekers die de machines konden bekijken en informatie konden verkrijgen. Het team gaf ook demonstraties van de machines in actie, waardoor bezoekers een goed beeld kregen van de prestaties en de mogelijkheden van de machines.

Het was een geslaagde beurs voor Van ’t Hof, ze slaagden erin om veel nieuwe contacten te werven en hun merknaam te versterken in de branche.

Tot de volgende beurs!