Bij Van ’t Hof zijn we gepassioneerd over het onderhoud aan machines. We geloven dat preventief onderhoud de sleutel is tot een efficiënte en veilige werking van uw machines. Onze fabrieksgeschoolde en getrainde monteurs zijn gekwalificeerd om een breed scala aan machines, van diverse merken en types, te onderhouden en te repareren. Dankzij onze jarenlange ervaring en de toegang tot originele fabrieksonderdelen, kunt u er zeker van zijn dat uw machine in topconditie blijft.

Als gecertificeerd BMWT Keuringsbedrijf, nemen wij ook graag de verplichte keuringen voor uw machines voor onze rekening. Volgens de Arbowet, vallen machines onder “Arbeidsmiddelen” en dienen deze jaarlijks gekeurd en veilig bevonden te worden. Wij zijn gecertificeerd voor BMWT keuringen voor Mobiel Intern Transport, GWW Machines, Hoogwerkers en Verreikers/Agrimachines. Door de verplichte keuringen aan ons over te laten, kunt u zich concentreren op uw core business en wij houden uw machinepark bij. Wij informeren u tijdig wanneer onderhoud of keuring noodzakelijk is, zodat u de kosten in eigen hand kunt houden.

Onze flexibele dienstverlening en brede beschikbaarheid van onderdelen maken ons tot de ideale partner voor al uw onderhoud en reparatie van machines. Wij staan altijd klaar om te helpen en adviseren u graag over welke diensten het beste passen bij uw specifieke situatie.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze diensten voor onderhoud aan machines, BMWT keuringen of voor het maken van een afspraak. Wij staan klaar om uw machines in topconditie te houden en uw bedrijf veilig en efficiënt te laten werken.