Wielgraafmachines

De nieuwe Hidromek HMK150W mobiele graafmachine is een uitstekend product met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Deze 15 ton zware machine biedt een doorontwikkeling van de bestaande modellen en is gedetailleerd ontworpen, met een stijlvolle uitstraling. De componenten zijn voornamelijk afkomstig van gerenommeerde fabrikanten zoals Kawasaki, ZF, Rex Roth en Deutz.

Naast de HMK150W, introduceert Hidromek ook de HMK200W graafmachine op de markt. Deze machine is speciaal ontworpen voor de grotere klussen en is zowel mobiel als robuust. Het ontwerp van de HMK200W is consistent met andere Hidromek graafmachines, waardoor het een vertrouwd gevoel geeft bij de gebruiker. Deze machine is ook uit te rusten met gestrekte gieken en een hydraulisch verstelbare cabine, waardoor hij geschikt is voor recycling en overslagwerk.

Hidromek Rupsgraafmachines

De rupsgraafmachines van Hidromek zijn erkend voor hun uitmuntendheid door diverse prestigieuze prijzen, zoals de IF Design en Good Design Awards. Dit is het resultaat van een grondig evaluatieproces waarbij werkomstandigheden en eisen van machinisten in aanmerking werden genomen bij het ontwerpen van de machines. De rupsgraafmachines van Hidromek, met een werkgewicht variërend van 14 tot 51 ton, zijn speciaal ontworpen voor problemloze en continue activiteiten, zelfs onder veeleisende omstandigheden, dankzij hun versterkte zware constructie. De zwaardere Hidromek rupsgraafmachines zijn uit te voeren met een ”Long Reach” of een ”Demolition”

HMK 150 W

HMK 210 W