Meer weten over Dulevo?

Of bel direct 0181-687252

Dulevo

Is dé Italiaanse fabrikant van straat en indoor veegmachines. Importeur HD van Dijk heeft een landelijke dekking van service en verkoop steunpunten. Wij van Van ’t Hof zijn ook zeer content deel uit te mogen maken van deze enthousiaste groep.

HD van Dijk heeft een compleet programma van buiten en indoor veeg-zuig en schrob-zuig machine waarmee we ook een oplossing kunnen bieden voor uw wensen en problemen.

De Dulevo straatveegmachine onderscheidt zich echt in de markt ten opzichte van de bekende veeg- zuigmachines. Dit is de enige machine die veegt zonder water en de enige die zonder moeite de bredere vervuiling van de straat opneemt zoals bijvoorbeeld takken. Dit is vooral te danken aan een brede opneemmond waar het vuil met een jakobsladder naar de opvangcontainer wordt getransporteerd. Dit gebeurt onder een vacuüm waardoor ook het fijne vuil en stof wordt opgenomen. De lucht stroomt door de vuilcontainer door een gepatenteerd filtersysteem naar buiten, wat schone lucht achterlaat en geen stof meer de omgeving in blaast. Door dit unieke systeem van vegen en opvangen kan deze straatveegmachine een hogere veegsnelheid hanteren dan menig ander straatveegmachine. Doordat er niet met water geveegd moet worden, is er alleen een beetje water aan boord voor de stof bestrijding rond de veegborstels. Hierdoor houdt de Dulevo meer netto opvang capaciteit over.

Wilt u ook eens de uitzonderlijke hoge veegsnelheid ervaren, of liever nog het schone eindresultaat met eigen ogen zien, neem dan vandaag nog contact met ons op en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.