Meer weten?

Of bel direct 0181-687252

Grond, Weg en Waterbouw

Kennis

De kennis en kunde van grond verzet machines gaat bij van ’t Hof ver terug. Vele van ons komen uit de branche en hebben met of aan de machines gewerkt. De inzet van deze machines doen we ook al jaren voor de op en overslag van bulk in de havens. Hier hebben we vooral veel know-how opgebouwd betreffende de inzet mogelijkheden en zwakke punten van de machines. Waar we veel reparaties hadden zijn oplossingen gekomen door aanpassingen die wij in eigen huis verzorgen. Ook de bescherming van de machine danken we aan de ervaringen uit deze werkzaamheden.

De inzet

Machines voor de grond-weg en waterbouw sector worden vrij divers ingezet. Afhankelijk van de werkzaamheden kan van ’t Hof machines leveren voor de aannemers grond weg en waterbouw, tot en met het lichtere grondverzet bij straatmaker en hovenier. Zo heeft Hidromek een mooi programma van wielladers, mobiele en rupsgraafmachines tot maximaal 50 ton eigen gewicht. Buiten het leveringsprogramma van Hidromek past ook de Ausa compacte verreiker goed bij de straatmaker en hovenier. Vooral de hovenier kan deze machine breed inzetten. Naast het afwerken is ook het transport hiervan mogelijk, hiervoor heeft Ausa mooie dumpers tot 6 ton tot de kleine voor de hovenier.

Aanvulling

Elk bedrijf dat aan grondverzet doet heeft een eigen opslag loods en of werkplaats. Om deze netjes en schoon te houden heeft van ’t Hof een mooi aantal veegmachines en veeg- zuigmachines. Om de machines schoon te houden kunnen we een zeer degelijke warm en koud water hogedrukreiniger aanbieden. Mocht de vervuiling zo groot zijn denk dan ook eens aan onze middelen voor het ontvetten en reinigen. Daarnaast verdiend DitOil speciale aandacht. Dit product kan uw onderhoudskosten verlagen en uw zekerheden en continuïteit verstevigen.

U ziet van ’t Hof one stop shop voor u, dit houd het makkelijk en overzichtelijk. Maak vandaag dan ook nog een afspraak om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.