HD van Dijk is een bekende naam op het gebied van reinigingsmachines. Van de veegzuig-, de srobzuig-, de industrielestofzuiger, hogedrukreinigers tot en met de straatveegmachines.
Met name voor de straatveegmachines waar er de laatste jaren meer en meer markt aandeel is behaald met de straatveegmachine van Dulevo.
Zeker in het Zuid-Hollandse zijn er de laatste jaren de nodige verkocht bij aannemer t/m gemeenten. Hierdoor werd de service behoefte ook groter wat voor het Friese HD van Dijk niet altijd even gemakkelijk meer was in te vullen. Vanuit ons netwerk zijn Van ’t Hof en HD van Dijk met elkaar in contact gekomen waarbij een wederzijdse klik veel vertrouwen gaf voor een samenwerking.

Met trots mogen we ons nu service steunpunt noemen van Dulevo. Dulevo is een straatveegmachine die zich in de markt weet te onderscheiden van de gewone veeg- zuig machines. Door een grote omkeerborstel wordt het vuil via een jakobsladder in de verzamelbunker geworpen. Doordat deze borstel in een onderdruk omgeving werkt word ook het fijne stof opgenomen. Hierdoor gebruikt de Dulevo alleen water als stofbestrijding en niet zoals andere machines om de zuigslang open te houden.
Met een zeer fijne filter wordt ook de uitstoot naar buiten tot zeer hoogwaardige MP10 eisen gereduceerd.

Meer weten over deze fantastische machine ? Neem snel contact op en wij komen graag langs om meer over de voordelen van Dulevo te vertellen.

https://www.hoftechniek.nl/dulevo/